Tér és idő letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A húszas-harmincas évek modern lakásdesignja az art deco különleges, finom anyagok iránti előszeretetének, hűvös eleganciájának és a Bauhaus emberléptékű, gyakran túlzott egyszerűséggel vádolt praktikus szemléletének ötvözete. Akár a maguk tisztaságában, akár egymástól áthatva jelennek meg, mindkét vonulat magyarországi példái a korszak belsőépítészetének legszínvonalasabb alkotásai között érdemelnek helyet, s a tervezőknek méltó társai a munkáikat megörökítő fotográfusok.
Somlai Tibor formatervező-belsőépítész évtizedek tapasztalatait és kutatásait összegzi ebben a hiánypótló kötetben. Sorai könnyed hangvétellel, ám a beavatottak biztonságával vezetnek végig a korszak legszínvonalasabb belső terein és számos részletre, finom megoldásra, kuriózumra irányítják rá a figyelmet. Elsősorban az a tény ösztönözte, hogy bármily népszerű is lett napjainkra a korszak interieurkultúrája, a tervezők többsége továbbra is szinte teljesen ismeretlen. Mégsem ők könyvének főszereplői, hanem a bőséges illusztrációs anyag: néhol amatőr, jobbára professzionális archív felvételek százai, valamint a tervezés folyamatát is megidéző, tisztaságukkal gyönyörködtető akvarelltervek. Míg a könyv első része a tervezők legfigyelemreméltóbb munkáit sorakoztatja fel, a másodikban egyes bútortípusok, berendezésfajták tematikus gyűjteménye található. A kötetet angol képjegyzék teszi hozzáférhetővé a küldföldi olvasók számára, a DVD melléklet pedig virtuális sétára invitál Kozma Lajos Havas-villájába.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tér és idő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tér és idő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  364
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  1770 gr
  ISBN:
  9789631357875
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2198671 / 1051614
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Tér és idő ebook, könyvet Tér és idő FB2, Download Tér és idő PDF , Download Tér és idő MOBI, Online Tér és idő könyvet, ingyenes letöltések Tér és idő IPhone, Online könyvet Tér és idő PDF, ingyenes Tér és idő DJVU, ingyenes letöltések Tér és idő TXT, letöltések Tér és idő RTF, Online Tér és idő FB2 , e-könyvet Tér és idő letöltések TXT, ingyenes Tér és idő letöltések könyvet, e-könyvet Tér és idő download MOBI, letöltések Tér és idő IPad, olvas Tér és idő MOBI, olvas Tér és idő DOC, ingyenes Tér és idő AWZ, Download e-könyvet Tér és idő iPad , ingyenes Tér és idő DJVU, Download Tér és idő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tér és idő DVD, olvas Tér és idő TXT, Book Tér és idő letöltések DJVU, Tér és idő letöltések könyvet ingyenes, Tér és idő letöltések könyvet pdf ingyenes, Tér és idő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tér és idő pdf ingyenes, Tér és idő letöltések könyvet epub ingyenes, Tér és idő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply