Terror letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Azoknak a férfiaknak, akik a brit birodalom Terror és Erebus nevű hajóin indultak felfedezőútra, minden reményük megvolt a diadalra: Sir John Franklin 1845-ös felfedezőútján vettek részt – a kor technológiailag legfejlettebb expedícióján -, és ők indulhattak a világon először gőzhajóval a legendás észak-nyugati átjáró felkutatására.

De a hajókat most már majdnem két éve csapdában tartja a sarkvidéki jég. A szén és az élelem kezd kifogyni. Ugyanakkor nem a fehér, de folyamatosan átformálódó táj, a dermesztő hideg vagy a készletek felélése jelenti a legnagyobb fenyegetést a tengerészekre, sőt, még csak nem is az, hogy a hajóikat szép lassan összezúzza az óceán engesztelhetetlen ereje.

Nem, egy sokkal félelmetesebb veszély is leselkedik rájuk: valami, ami odakint vadászik a jeges sötétségben, ami követi a hajókat, és egyesével végez a legénység tagjaival, akiket megcsonkít és felfal. Egy névtelen valami, ami sehol sincs, és mégis mindenhol ott van: a tőle való rettegés az expedíció legnagyobb ellensége.

Amikor maga Franklin is borzalmas halált hal, Francis Crozier kapitányra hárul a feladat, hogy átvegye az irányítást, és egy utolsó, elkeseredett próbálkozást tegyen arra, hogy kimenekítse a legénység maradékát dél felé, a jégen át. Egy eszkimó nő is velük tart, aki nem tud beszélni. Lehet, hogy ő lesz a túlélésük záloga – vagy a haláluk okozója. És miközben a skorbut, az éhség és az őrület sorra szedik az áldozataikat, a jégen leselkedő borzalom is egyre vakmerőbbé válik, Crozier és az emberei attól kezdenek tartani, hogy nincs menekvés…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Terror ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Terror ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  714
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  806 gr
  ISBN:
  9789634194347
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713386 / 1173703
  Fordító:


  TAGS:
  Online Terror ebook, könyvet Terror FB2, Download Terror PDF , Download Terror MOBI, Online Terror könyvet, ingyenes letöltések Terror IPhone, Online könyvet Terror PDF, ingyenes Terror DJVU, ingyenes letöltések Terror TXT, letöltések Terror RTF, Online Terror FB2 , e-könyvet Terror letöltések TXT, ingyenes Terror letöltések könyvet, e-könyvet Terror download MOBI, letöltések Terror IPad, olvas Terror MOBI, olvas Terror DOC, ingyenes Terror AWZ, Download e-könyvet Terror iPad , ingyenes Terror DJVU, Download Terror e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Terror DVD, olvas Terror TXT, Book Terror letöltések DJVU, Terror letöltések könyvet ingyenes, Terror letöltések könyvet pdf ingyenes, Terror pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Terror pdf ingyenes, Terror letöltések könyvet epub ingyenes, Terror ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply