Test-lélek szótár II. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az egészségedet nagyban meghatározza az, hogyan képzeled el kapcsolatodat Éneddel, másokkal és a bolygóval. Nem tudsz egészséges lenni, ha a kapcsolatod természetes környezeteddel, társaiddal, belső éneddel nincs meg vagy elhanyagolod. A gyógyulás megköveteli tőlünk, hogy minden tapasztalatunkban – pozitívban és negatívban egyaránt – megtaláljuk a jelentést. Gyógyulásainkat szenvedéseink teszik végérvényessé.
A szenvedésnek addig van értelme, amíg rá nem találsz az üzenetére. Aztán nem érdemes tovább szenvedni; tenni kell; a szenvedés forrására kutat építeni vagy betemetni azt. A betegség egyensúlyhiány, de az egyensúlyhiány mindig új egyensúlyt előz meg. A betegség nem kárhozat. Mindig arra figyelmeztet, hogy egésszé, teljessé, egészségessé kell válnunk.
A betegségnek mindig célja és jelentése van, ezért helyet kell kapnia életünkben. A negatív tapasztalat olyan, mint egy külföldi nagykövet, mindig fontos információt hordoz. Szellemi, érzelmi vagy testi zavarról tudósít. Legyünk alázatosak a betegséggel szemben, mert amit meg akar tanítani nekünk, az nem más, mint az egység szentségének helyreállítását akadályozó gondolatminták, érzéstípusok megváltoztatása. Az egészség, a teljesség és a szentség testvérek. Az egészség szentsége megerősíti a teljességet, ahogy a teljesség szentsége megerősíti az egészséget.
A betegség kimenetele épp attól függ, megtesszük-e időben az önbeismerést. A lélektudatosság kialakulása után kezdődhet a szellem tudatosságára épített életrend-alapítás. Az alapkövét – saját lelkünk megismerését – egyesével kell leraknunk, betegségről betegségre, önfeltárástól önbeismerésig. Ebben segít a Test-lélek szótár, amelynek két kötete közel 7400 betegség meghatározását, kórokát, tünetét, lelki, mentális és karmikus okait tárja fel az érzések, betegségek, testrészek pontos rezgésszáma által mutatott összefüggések alapján.A Könyv Magyarul!


Letöltések Test-lélek szótár II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Test-lélek szótár II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  384
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  770 gr
  ISBN:
  9789638975218
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2483493 / 1102909  TAGS:
  Online Test-lélek szótár II. ebook, könyvet Test-lélek szótár II. FB2, Download Test-lélek szótár II. PDF , Download Test-lélek szótár II. MOBI, Online Test-lélek szótár II. könyvet, ingyenes letöltések Test-lélek szótár II. IPhone, Online könyvet Test-lélek szótár II. PDF, ingyenes Test-lélek szótár II. DJVU, ingyenes letöltések Test-lélek szótár II. TXT, letöltések Test-lélek szótár II. RTF, Online Test-lélek szótár II. FB2 , e-könyvet Test-lélek szótár II. letöltések TXT, ingyenes Test-lélek szótár II. letöltések könyvet, e-könyvet Test-lélek szótár II. download MOBI, letöltések Test-lélek szótár II. IPad, olvas Test-lélek szótár II. MOBI, olvas Test-lélek szótár II. DOC, ingyenes Test-lélek szótár II. AWZ, Download e-könyvet Test-lélek szótár II. iPad , ingyenes Test-lélek szótár II. DJVU, Download Test-lélek szótár II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Test-lélek szótár II. DVD, olvas Test-lélek szótár II. TXT, Book Test-lélek szótár II. letöltések DJVU, Test-lélek szótár II. letöltések könyvet ingyenes, Test-lélek szótár II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Test-lélek szótár II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Test-lélek szótár II. pdf ingyenes, Test-lélek szótár II. letöltések könyvet epub ingyenes, Test-lélek szótár II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply