Testközelből II. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


ABRAKADABRA Ebben a kötetben a sikeresen megvalósult álmokról beszélek, azt próbálom szavakba önteni, hogyan teremt az ember, miként teremti meg önmagát és a valóságát. Igen, te is, aki most ezt olvasod, nemcsak a tőled ,,magasabb szinten" élők, vagy tőled függetlennek tartott mások. Többnyire azoknak szól, akik a spiritualizmus útján járnak. De ki nem azon jár? Minden összegyűjtött sikerélmény igazi megtörtént eset, saját példáim a teremtésre, meglehet, nem a tudatos, inkább az önkéntelen teremtésre, ezért inkább azt az érzést próbálom papírra vetni, amit akkor érzek, amikor sikert teremtek. Előre érzem, megérzem, tudom, és ettől szárnyalok. Persze, ez is csak egy kiragadott részlet, mert minden, ami velem történt, általam teremtődött. Én akartam így, miattam sodródott az utamba, én vonzottam be magamnak, ha tetszett, ha nem, s ha nem a gondolataimmal, akkor a tetteimmel, vagy mindkettővel együtt. Jól lehet, az előző életeimben kezdett és járt útnak is köze van ehhez. Minden ember élete egy könyv. Az eddig megírtak a karma szerint kerültek bele, amit ezután írunk, azon szabad akaratunk szerint változtathatunk, de annak ok-okozati összefüggéseként alakul a jövőnk. Ha változást szeretnénk, ne a régi játszmát folytassuk. Változzunk, írjuk át a könyvet! Koncentráljuk most az örömteli teremtésekre, amelyektől fellelkesülünk, boldoggá leszünk, hisz azok visznek előrébb, azok adnak erőt. Amikor ezt a gyűjteményt szedtem csokorba, magam is fellelkesültem és ebben a hangulatban egyre több örömteli élménnyel gazdagodtam. Olvasd el te is!A Könyv Magyarul!


Letöltések Testközelből II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Testközelből II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634242383
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2650454 / 8117972
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Testközelből II. ebook, könyvet Testközelből II. FB2, Download Testközelből II. PDF , Download Testközelből II. MOBI, Online Testközelből II. könyvet, ingyenes letöltések Testközelből II. IPhone, Online könyvet Testközelből II. PDF, ingyenes Testközelből II. DJVU, ingyenes letöltések Testközelből II. TXT, letöltések Testközelből II. RTF, Online Testközelből II. FB2 , e-könyvet Testközelből II. letöltések TXT, ingyenes Testközelből II. letöltések könyvet, e-könyvet Testközelből II. download MOBI, letöltések Testközelből II. IPad, olvas Testközelből II. MOBI, olvas Testközelből II. DOC, ingyenes Testközelből II. AWZ, Download e-könyvet Testközelből II. iPad , ingyenes Testközelből II. DJVU, Download Testközelből II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Testközelből II. DVD, olvas Testközelből II. TXT, Book Testközelből II. letöltések DJVU, Testközelből II. letöltések könyvet ingyenes, Testközelből II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Testközelből II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Testközelből II. pdf ingyenes, Testközelből II. letöltések könyvet epub ingyenes, Testközelből II. ePub könyvet letöltések ingyenes.