Tigrismester – A kínai randevú letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tigrismester, azaz Wang Deqing – Shi Xing Hong, ismertebb nevén Shibo. A mai kínai harcművészet egyik legragyogóbb csillaga, a shaolin kungfu utánozhatatlan mozgáskultúrájú bajnoka, akit gyorsabbnak tartanak a világhírű Bruce Lee-nél is. Ennek a rendkívüli férfinak az életét, érzelemvilágát, gondolkodásmódját ismerhetjük meg BALÓ JÚLIA új könyvéből, valamint azt az izgalmas, buktatókkal és felfedezésekkel teli külső-belső utat, amelyen a szerzővel vándorolhatunk. Kelet e csillagának életútja saját, misztikus idejében találkozott a könyv írójáéval, aki a film, a színház, a televízió, a média világából érkezett erre a csaknem egy évtizede tartó randevúra. Találkozásuk ugyanis nem kizárólag a kungfu elsajátításának gyakorlati szintjén zajlik: sokkal inkább intenzív szellemi kapcsolat ez két ember, két kultúra, két világ között. E könyvben való elmélyedés lehetőséget teremt a két meglehetősen különböző tradíció kapcsolódási lehetőségeinek megismerésére – gesztusainak, szokásainak megértésétől az intenzív szellemi kapcsolat létesítéséig. És mi, olvasók, kedvet kaphatunk e különös randevú révén ahhoz is, hogy új, az életminőségünket alapvetően jobbító gondolkodásmóddal és életszemlélettel gazdagodjunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tigrismester – A kínai randevú ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tigrismester – A kínai randevú ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  ISBN:
  9786155418617
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2503963 / 8110640
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás

  Olvastam

  TAGS:
  Online Tigrismester – A kínai randevú ebook, könyvet Tigrismester – A kínai randevú FB2, Download Tigrismester – A kínai randevú PDF , Download Tigrismester – A kínai randevú MOBI, Online Tigrismester – A kínai randevú könyvet, ingyenes letöltések Tigrismester – A kínai randevú IPhone, Online könyvet Tigrismester – A kínai randevú PDF, ingyenes Tigrismester – A kínai randevú DJVU, ingyenes letöltések Tigrismester – A kínai randevú TXT, letöltések Tigrismester – A kínai randevú RTF, Online Tigrismester – A kínai randevú FB2 , e-könyvet Tigrismester – A kínai randevú letöltések TXT, ingyenes Tigrismester – A kínai randevú letöltések könyvet, e-könyvet Tigrismester – A kínai randevú download MOBI, letöltések Tigrismester – A kínai randevú IPad, olvas Tigrismester – A kínai randevú MOBI, olvas Tigrismester – A kínai randevú DOC, ingyenes Tigrismester – A kínai randevú AWZ, Download e-könyvet Tigrismester – A kínai randevú iPad , ingyenes Tigrismester – A kínai randevú DJVU, Download Tigrismester – A kínai randevú e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tigrismester – A kínai randevú DVD, olvas Tigrismester – A kínai randevú TXT, Book Tigrismester – A kínai randevú letöltések DJVU, Tigrismester – A kínai randevú letöltések könyvet ingyenes, Tigrismester – A kínai randevú letöltések könyvet pdf ingyenes, Tigrismester – A kínai randevú pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tigrismester – A kínai randevú pdf ingyenes, Tigrismester – A kínai randevú letöltések könyvet epub ingyenes, Tigrismester – A kínai randevú ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply