Tökfélék termesztése letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy olyan növénycsaládot ismerhet meg az olvasó ebben a könyvben, amelynek fajait évezredek óta termeszti az emberiség, hisz jelentős szerepet játszik az élelmezésben kiemelkedő táplálkozási értékük, nagyfokú változatosságuk miatt. Jelzi ezt az is, hogy napjainkban 1,5 millió hektáron termesztenek tökfélét.
A kabakosok családja a legtöbb emberi fogyasztásra is alkalmas fajt tartalmazza. Az uborkán, a sárga- és görögdinnyén kívül az általunk tökféléknek nevezett egyéb fajok csoportja sokunkat csodálatba ejt a rendkívül változatos és néha bizarr formájú terméseivel.
A könyv rendszerbe szedve áttekintést ad e növénycsalád tagjairól, részletezi a nálunk is elterjedt Cucurbita fajok termesztéstechnológiáját és bemutat több, hazánkban még kevésbé ismert, de nálunk is termeszthető fajt.
A tökfélék növénytani leírása, rendszertani helye, rendszerezése című fejezet képet ad a növénycsalád változatos, 17 nemzetségbe sorolt fajairól.
A termesztési fejezetben a szerzők részletesen ismertetik a három nyári tök, a spárgatök, a cukkini, a patisszon és a két téli tök, a sütőtök és a muskotálytök leírását, termesztését.
A különleges tökfélék hazai termesztési tudnivalóit elsősorban a házikertekben lehet érvényesíteni, mert 16 különös, érdekes formájú, színű, ízű tökféle színesítheti a kertünket.
A tökfélék nemesítésével, magtermesztésével szerte a világban foglalkoznak a kutatók, a nemesítők törekszenek a minél több keserűségmentes termés, szín- és alakváltozatosság elérésére, a rezistens fajták szelektálására.
A szerzők átfogó, alapos szakmai felkészülését tükröző könyv ismeretanyaga mellett a színes felvételek valóban színes képet adnak a tökfélékről, melyeknek megismerését ajánljuk az árutermelő és az ökológiai termesztőknek, a kutatóknak, az egyetemi hallgatóknak, de még a különlegességeket kedvelő kiskerttulajdonosoknak is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tökfélék termesztése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tökfélék termesztése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  252
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789632866468
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2223366 / 1104533
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Tökfélék termesztése ebook, könyvet Tökfélék termesztése FB2, Download Tökfélék termesztése PDF , Download Tökfélék termesztése MOBI, Online Tökfélék termesztése könyvet, ingyenes letöltések Tökfélék termesztése IPhone, Online könyvet Tökfélék termesztése PDF, ingyenes Tökfélék termesztése DJVU, ingyenes letöltések Tökfélék termesztése TXT, letöltések Tökfélék termesztése RTF, Online Tökfélék termesztése FB2 , e-könyvet Tökfélék termesztése letöltések TXT, ingyenes Tökfélék termesztése letöltések könyvet, e-könyvet Tökfélék termesztése download MOBI, letöltések Tökfélék termesztése IPad, olvas Tökfélék termesztése MOBI, olvas Tökfélék termesztése DOC, ingyenes Tökfélék termesztése AWZ, Download e-könyvet Tökfélék termesztése iPad , ingyenes Tökfélék termesztése DJVU, Download Tökfélék termesztése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tökfélék termesztése DVD, olvas Tökfélék termesztése TXT, Book Tökfélék termesztése letöltések DJVU, Tökfélék termesztése letöltések könyvet ingyenes, Tökfélék termesztése letöltések könyvet pdf ingyenes, Tökfélék termesztése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tökfélék termesztése pdf ingyenes, Tökfélék termesztése letöltések könyvet epub ingyenes, Tökfélék termesztése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply