Tolvaj kód letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mark Russinovich harmadik regényében a nemzetek közötti küzdelemben harcoló, mondhatni politikai kiberterroristák (A nulladik nap, 2012), illetve globális kiberháború (A trójai faló, 2012) világából átlép a köztörvényes bűnözők terepére.
Jeff Aikent ezúttal a New York-i tőzsde kéri fel szakértőnek, mert bizonyos jelek alapján arra következtetnek, hogy a rendszer a közhiedelem ellenére támadható. Jeff nemcsak bebizonyítja, hogy lyukas a rendszer, hanem azt is felfedezi, hogy ezt néhány belső alkalmazott is kihasználja. Ezt követően fizikai és internetes támadások érik. Hogy tisztázza magát, Jeffnek meg kell keresnie a lopások elkövetőit. Ez nemcsak azért fontos, hogy igazolja ártatlanságát, hanem azért is, hogy megakadályozza több milliárd dollár virtuális elrablását ami akár a világméretű pénzügyi rendszer összeomlását is okozhatja.
Jeff ezúttal sem csak a számítógép előtt ülve harcol: társa, egy volt CIA-ügynök kemény fegyveres harcba keveredik az egyik So Paulo-i bandával, amelyet cheféje számítógépes rablóbandává fejleszt. A jól megszervezett támadás, amely a sok kicsi sokra megy elve alapján hatalmas hasznot hozott volna az elkövetőknek részben a mohóság, részben alkalmatlan ember bevonása, de nagyobb részt Jeff és az őt távolról segítő Daryl akit a korábbi regényekből ismerünk informatikai zsenialitása révén hiúsul meg.

A virtuális és valóságos csatározások leírása mellett új szempont is megjelenik az eddigiekben hősei és ellenfelei egyaránt morális indítékok szerint viselkedtek, még ha ezek a morálok más és más alapon álltak. Most a gazemberek tudatos bűnözők, de az ellenük folyó harcnak is vannak erkölcsi árnyékai. Mark bevezeti az olvasót a tőzsde, főleg az elektronikus részvénykereskedelem rejtelmeibe, egy olyan világba, amelyről mostanában sok hír jelenik meg, de a hétköznapi olvasó számára ismeretlen terület.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tolvaj kód ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tolvaj kód ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  472
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789639863385
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605740 / 1145753
  Translator:


  TAGS:
  Online Tolvaj kód ebook, könyvet Tolvaj kód FB2, Download Tolvaj kód PDF , Download Tolvaj kód MOBI, Online Tolvaj kód könyvet, ingyenes letöltések Tolvaj kód IPhone, Online könyvet Tolvaj kód PDF, ingyenes Tolvaj kód DJVU, ingyenes letöltések Tolvaj kód TXT, letöltések Tolvaj kód RTF, Online Tolvaj kód FB2 , e-könyvet Tolvaj kód letöltések TXT, ingyenes Tolvaj kód letöltések könyvet, e-könyvet Tolvaj kód download MOBI, letöltések Tolvaj kód IPad, olvas Tolvaj kód MOBI, olvas Tolvaj kód DOC, ingyenes Tolvaj kód AWZ, Download e-könyvet Tolvaj kód iPad , ingyenes Tolvaj kód DJVU, Download Tolvaj kód e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tolvaj kód DVD, olvas Tolvaj kód TXT, Book Tolvaj kód letöltések DJVU, Tolvaj kód letöltések könyvet ingyenes, Tolvaj kód letöltések könyvet pdf ingyenes, Tolvaj kód pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tolvaj kód pdf ingyenes, Tolvaj kód letöltések könyvet epub ingyenes, Tolvaj kód ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply