Tréder Tréner letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A neuro-lingvisztikus programozás (NLP) révén megérthetők azok a kritikus pszichológiai elemek, amelyek a tőzsdén megkülönböztetik a vesztest a nyertestől. Ez a könyv a következők elsajátításban illetve megértésben segít: Mi mozgatja az embereket – különösen nyomás alatt. Hogyan értelmezd a piaci szereplők pszichológiáját, amire egyetlen számítógép sem képes. Hogyan modellezd a nyertesek stratégiáját – szinte szó szerint a bőrükbe bújva és utánozva őket. Hogyan kerülj előnybe személyiséged fejlesztésével azokkal szemben, akik csak a fundamentális és a technikai eszközökre fordítanak figyelmet. Hogyan építs fel egy sikeres jövőképet, amit vizualizálhatsz és megtörténtté tehetsz. Hogyan tegyél szert önbizalomra, motivációs erőre, tudatosságra és ellenállásra a hirtelen változásokkal szemben. Hogyan fedezd fel azokat az érzéseket és elmeállapotokat, amik képesek siker spirált létrehozni. Hogyan használd a beszélt nyelvi mintákat arra, hogy jobban megérts másokat és magadat is. Egy jó póker játékos tisztában van a lapok valószínűségével. Egy igazi bajnok azonban már arra is képes, hogy kiismerje az ellenfeleit. A különféle elemzési technikák és a számítógépek segíthetnek nekünk abban, hogy megértsük a múltat de a tömegek pszichológiája az, ami a jövőt mozgatja. Fej-fej mellett haladhatsz a piaccal, játszhatsz a feltételekkel és a százalékokkal, mert arra van szükséged, hogy nyerj. Az NLP képes arra, hogy a segítségedre legyen ebben. Fordította: Grátisz MelaA Könyv Magyarul!


Letöltések Tréder Tréner ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tréder Tréner ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2485960 / 8107457
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Tréder Tréner ebook, könyvet Tréder Tréner FB2, Download Tréder Tréner PDF , Download Tréder Tréner MOBI, Online Tréder Tréner könyvet, ingyenes letöltések Tréder Tréner IPhone, Online könyvet Tréder Tréner PDF, ingyenes Tréder Tréner DJVU, ingyenes letöltések Tréder Tréner TXT, letöltések Tréder Tréner RTF, Online Tréder Tréner FB2 , e-könyvet Tréder Tréner letöltések TXT, ingyenes Tréder Tréner letöltések könyvet, e-könyvet Tréder Tréner download MOBI, letöltések Tréder Tréner IPad, olvas Tréder Tréner MOBI, olvas Tréder Tréner DOC, ingyenes Tréder Tréner AWZ, Download e-könyvet Tréder Tréner iPad , ingyenes Tréder Tréner DJVU, Download Tréder Tréner e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tréder Tréner DVD, olvas Tréder Tréner TXT, Book Tréder Tréner letöltések DJVU, Tréder Tréner letöltések könyvet ingyenes, Tréder Tréner letöltések könyvet pdf ingyenes, Tréder Tréner pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tréder Tréner pdf ingyenes, Tréder Tréner letöltések könyvet epub ingyenes, Tréder Tréner ePub könyvet letöltések ingyenes.