Trópusi tájakon letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A "Fedezd fel a Föld kincseit!" című e-könyvsorozatunk célja, hogy érdekes, olvasmányos szövegével, látványos, színes képeivel felkeltse tizenéves olvasója érdeklődését a földrajz, az élővilág, a környezet- és természetvédelem kérdései iránt. A sorozat különlegessége, hogy kizárólag e-könyvben jelent meg – ez talán az egyetlen, az általános és középiskolás korosztály számára kiadott, e-könyv-olvasón használható ilyen témájú elektronikus kiadvány. Az e-könyvek színes képeket, ábrákat tartalmaznak, ezért bátran ajánljuk a tablet-tulajdonosoknak is. A második kötet a trópusi tájak izgalmas világát mutatja be. A szerző, Vojnits András zoológus, geográfus rövid, könnyen érhető fejezetekben, a tájak iránti érezhető szeretettel vezet végig a szárazföldeken. A sok színes képet alapos és tartalmas képaláírások magyarázzák. Fontos fogalmakról, eseményekről, és további érdekes adalékokról olvashatunk a dőlt betűkkel jelölt "keretes" szövegekben. Néhány fontos kifejezés, név, fogalom mellett lábjegyzet-hivatkozást lát az olvasó – ezekre "kattintva" a kislexikon odavágó szócikke jelenik meg. (A Kislexikon egyébként a tartalomjegyzékből is elérhető.) Tekintse meg a sorozat másik három kötetét is. Az első a lemeztektonikával, a földfelszín és a hegységek kialakulásával, valamint a légkör minőségét az emberi élet szempontjából leginkább meghatározó erdőségekkel, azok születésével és az esőerdőkkel foglalkozik. A harmadik a számunkra ismerős mérsékelt éghajlati öv nagy hegyeit és vadregényes erdőségeit, a negyedik a hó és fagy uralta tajgát, tundrát és magashegységeket mutatja be érdekesen, sok képpel, és a természet elkötelezett szeretetével. Az e-könyv-sorozat kiadását a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.A Könyv Magyarul!


Letöltések Trópusi tájakon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Trópusi tájakon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789630972482
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2579978 / 8111119
  Belelapozás:
  Formátum:
  PDF
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Trópusi tájakon ebook, könyvet Trópusi tájakon FB2, Download Trópusi tájakon PDF , Download Trópusi tájakon MOBI, Online Trópusi tájakon könyvet, ingyenes letöltések Trópusi tájakon IPhone, Online könyvet Trópusi tájakon PDF, ingyenes Trópusi tájakon DJVU, ingyenes letöltések Trópusi tájakon TXT, letöltések Trópusi tájakon RTF, Online Trópusi tájakon FB2 , e-könyvet Trópusi tájakon letöltések TXT, ingyenes Trópusi tájakon letöltések könyvet, e-könyvet Trópusi tájakon download MOBI, letöltések Trópusi tájakon IPad, olvas Trópusi tájakon MOBI, olvas Trópusi tájakon DOC, ingyenes Trópusi tájakon AWZ, Download e-könyvet Trópusi tájakon iPad , ingyenes Trópusi tájakon DJVU, Download Trópusi tájakon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Trópusi tájakon DVD, olvas Trópusi tájakon TXT, Book Trópusi tájakon letöltések DJVU, Trópusi tájakon letöltések könyvet ingyenes, Trópusi tájakon letöltések könyvet pdf ingyenes, Trópusi tájakon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Trópusi tájakon pdf ingyenes, Trópusi tájakon letöltések könyvet epub ingyenes, Trópusi tájakon ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply