Trükk vagy terápia? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Csupán két dolog létezik: a tudomány és a vélemény. Az első tudást, a második tudatlanságot szül." – Hippokratész
Napjainkban a hivatalos gyógyító eljárásokkal szemben egyre inkább teret hódítanak az ún. alternatív terápiák (pl. homeopátia, akupunktúra, aromaterápia, reflexológia). Ám e téren nagy a zűrzavar és a tanácstalanság. Mi hatásos és mi nem? Mi ártalmatlan, és mi veszélyes? Kiben bízhatunk, és ki az, aki csak meg akar gazdagodni rajtunk?
A tisztánlátáshoz és a helyes döntéshez nyújt segítséget Edzard Ernstnek, a komplementer orvostudomány professzorának Simon Singh fizikussal közösen írt könyve, mely szigorúan tudományos szempontok alapján vesz sorra több mint 30 alternatív gyógymódot. Olvashatunk többek közt George Washingtonról és az érvágásról, a csontrakók ősi mesterségéről, az imaterápiáról és megtudhatjuk, mi a neurokalométer vagy a fájdalomhúzó. A szerzők éles kritikával illetik a tévhitek terjesztésében oroszlánrészt vállaló tíz bűnös csoportot is, így szólnak a média, a hírességek, az alternatív guruk káros szerepéről, a kormányok és az Egészségügyi Világszervezet mulasztásairól. Könyvüket, mely az alternatív gyógyászat híveinek és ellenzőinek egyaránt szól, a tájékozódni kívánó széles nagyközönség is haszonnal forgathatja.
(Simon Singh-et a magyar olvasó A Nagy Bumm, A nagy Fermat-sejtés, és a Kódkönyv szerzőjeként is ismerheti.)A Könyv Magyarul!


Letöltések Trükk vagy terápia? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Trükk vagy terápia? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  408
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  570 gr
  ISBN:
  9789635308569
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2209744 / 1065892
  Fordító:


  TAGS:
  Online Trükk vagy terápia? ebook, könyvet Trükk vagy terápia? FB2, Download Trükk vagy terápia? PDF , Download Trükk vagy terápia? MOBI, Online Trükk vagy terápia? könyvet, ingyenes letöltések Trükk vagy terápia? IPhone, Online könyvet Trükk vagy terápia? PDF, ingyenes Trükk vagy terápia? DJVU, ingyenes letöltések Trükk vagy terápia? TXT, letöltések Trükk vagy terápia? RTF, Online Trükk vagy terápia? FB2 , e-könyvet Trükk vagy terápia? letöltések TXT, ingyenes Trükk vagy terápia? letöltések könyvet, e-könyvet Trükk vagy terápia? download MOBI, letöltések Trükk vagy terápia? IPad, olvas Trükk vagy terápia? MOBI, olvas Trükk vagy terápia? DOC, ingyenes Trükk vagy terápia? AWZ, Download e-könyvet Trükk vagy terápia? iPad , ingyenes Trükk vagy terápia? DJVU, Download Trükk vagy terápia? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Trükk vagy terápia? DVD, olvas Trükk vagy terápia? TXT, Book Trükk vagy terápia? letöltések DJVU, Trükk vagy terápia? letöltések könyvet ingyenes, Trükk vagy terápia? letöltések könyvet pdf ingyenes, Trükk vagy terápia? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Trükk vagy terápia? pdf ingyenes, Trükk vagy terápia? letöltések könyvet epub ingyenes, Trükk vagy terápia? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply