Tudatváltás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sárvári György hazánk egyik legmeghatározóbb coach tanácsadója. Könyve nem egyszerű leíró pszichológiai kutatás, hanem egy izgalmas krimihez hasonlít, ahol a szereplők kiemelkedő vezetők, sportolók, vagy éppen hétköznapi emberek, akik szeretnének felülemelkedni a sorsukon. Olyan kritikus, drámai pillanatokat sűrít egy-egy ötperces írásba, amelyben egy életpálya legintimebb elakadásai és küzdelmei bontakoznak ki. Minden rövid történet mestermunka, amely a személyes elakadástól a kibontakozás és megújulás lehetőségéig vezet végig minket. Könyve stílusteremtő, mert minden sztoriban van valami egyedi és mégis mindannyiunk számára érvényes tanulság. Írásaiban a sűrítés és a fókuszált vonalvezetés eszközeivel él, amelyben a katarzis és a feloldás fontos szerepet kap.
Aki olvassa a különböző emberi történeteket és sorsokat, szinte mindegyikben magára ismerhet. Talán azért is, mert korunk legfontosabb kérdései, az élet, a halál, az egzisztenciális szorongás, a szüleinktől való elszakadás, az elengedés és a megtartás leginkább szívszorító pillanatai bontakoznak ki belőle. A szerző valószínűleg a kollektív tudattalanból hívta elő ezeket a fontos történeteket, hogy mindannyiunk útkeresését támogassa általa.

"…A labirintus belőlünk táplálkozik, a mi kivetülésünk, azonos velünk, és így a megoldás is bennünk van legbelül. Az élet labirintusa olyan organikus Mátrix, amely pontosan követi a belső folyamatainkat. Ha elfáradunk és kiégünk, a külső körülményeink nem pusztán lekövetik a belső állapotunkat, hanem felerősítik. A kiégett ember a saját fásultságának felerősített árnyékával találja szemben magát kívül, illetve olyan erős megállító helyzetekkel, amik tükrözik a belső állapotát…"

"Nincs nagyobb kaland, mint hazaérkezni, hazatalálni, beteljesíteni és fölfedezni azt, ami a miénk. A betöltött idő megteremtése mindannyiunk számára fontos. A betöltött időhöz azonban az üres időn át vezet az út, amelyet megkerülni, átugrani nem lehet. Jó lenne átkapcsolni a pihenés örömébe, és élvezni a megérkezést. Ehhez azonban helyet kell készítenünk önmagunkban a megérkezés ünnepének…"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tudatváltás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tudatváltás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  324
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  530 gr
  ISBN:
  9789630596763
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2678039 / 1155051  TAGS:
  Online Tudatváltás ebook, könyvet Tudatváltás FB2, Download Tudatváltás PDF , Download Tudatváltás MOBI, Online Tudatváltás könyvet, ingyenes letöltések Tudatváltás IPhone, Online könyvet Tudatváltás PDF, ingyenes Tudatváltás DJVU, ingyenes letöltések Tudatváltás TXT, letöltések Tudatváltás RTF, Online Tudatváltás FB2 , e-könyvet Tudatváltás letöltések TXT, ingyenes Tudatváltás letöltések könyvet, e-könyvet Tudatváltás download MOBI, letöltések Tudatváltás IPad, olvas Tudatváltás MOBI, olvas Tudatváltás DOC, ingyenes Tudatváltás AWZ, Download e-könyvet Tudatváltás iPad , ingyenes Tudatváltás DJVU, Download Tudatváltás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tudatváltás DVD, olvas Tudatváltás TXT, Book Tudatváltás letöltések DJVU, Tudatváltás letöltések könyvet ingyenes, Tudatváltás letöltések könyvet pdf ingyenes, Tudatváltás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tudatváltás pdf ingyenes, Tudatváltás letöltések könyvet epub ingyenes, Tudatváltás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply