Tudomány és technika letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Legkorábbi őseink már a történelem előtti időkben is arra törekedtek, hogy megoldják gondjaikat, kényelmesebbé tegyék környezetüket, megmagyarázzák a természeti jelenségeket, megértsék a világot, amelyben élnek. Mi hozza működésbe az emberi képzeletet? Hol szunnyad bennünk az alkotókészség, és mikor kel életre? Mi történik a világban a nagy felfedezéseknek, vívmányoknak, tudományos eredményeknek köszönhetően?
Ezekre a kérdésekre igyekszik válaszolni az emberi történelem csaknem 10 000 évének tudományos-technikai fejlődéséről teljes képet adó, illusztrált kézikönyv, a legkorábbi időktől egészen napjainkig. Évszázadról évszázadra könnyen követhető áttekintést nyújt a tudomány, a technika és a találmányok jelentős eredményeiről Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Óceániában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Európában. Felidézi a további fejlődést meghatározó eseményeket a kerék feltalálásától, a piramisépítéstől és az iránytű használatától a betegségek elleni védőoltások kidolgozásáig, az űrhajók indításáig és a világháló kiépítéséig. A hatalmas ismeretanyagot több száz fotó, térképek és ábrák szemléltetik, a műszaki-tudományos világ meghatározó alakjairól és vívmányairól szóló írásokat érdekes információk teszik színesebbé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tudomány és technika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tudomány és technika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  352
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1760 gr
  ISBN:
  9789639765849
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2209988 / 1066148
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Tudomány és technika ebook, könyvet Tudomány és technika FB2, Download Tudomány és technika PDF , Download Tudomány és technika MOBI, Online Tudomány és technika könyvet, ingyenes letöltések Tudomány és technika IPhone, Online könyvet Tudomány és technika PDF, ingyenes Tudomány és technika DJVU, ingyenes letöltések Tudomány és technika TXT, letöltések Tudomány és technika RTF, Online Tudomány és technika FB2 , e-könyvet Tudomány és technika letöltések TXT, ingyenes Tudomány és technika letöltések könyvet, e-könyvet Tudomány és technika download MOBI, letöltések Tudomány és technika IPad, olvas Tudomány és technika MOBI, olvas Tudomány és technika DOC, ingyenes Tudomány és technika AWZ, Download e-könyvet Tudomány és technika iPad , ingyenes Tudomány és technika DJVU, Download Tudomány és technika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tudomány és technika DVD, olvas Tudomány és technika TXT, Book Tudomány és technika letöltések DJVU, Tudomány és technika letöltések könyvet ingyenes, Tudomány és technika letöltések könyvet pdf ingyenes, Tudomány és technika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tudomány és technika pdf ingyenes, Tudomány és technika letöltések könyvet epub ingyenes, Tudomány és technika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply