Tükörvilágom I. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nehezen meghatározható műfajú ez az írás. Tükörvilág. Kicsit önéletrajz, kicsit visszaemlékezés, kicsit kortörténet, és nem is kicsit úti beszámoló: minden együtt van ahhoz, hogy valaki bejárjon egy hosszú utat a XX. század végi-XXI. század elejei nagyvilág forgatagában. A szerző öntörvényű, makacs, a világra rácsodálkozó, állandóan az ismeretlent kutató felfedező. Sajátos optikájú szemüvegén keresztül mutatja be azokat az országokat, tájakat, amelyeknek a titkaiba bepillanthatott az elmúlt húsz-huszonöt évben. Megismerhetjük gondolatait az emberekről, a mindennapokról, a politikáról és saját életútjáról. Mindazt, amit látott, érzékelt az utazásai során, groteszk humorral és öniróniával dolgozza fel, és nem tagadja: ő másképpen látja a világot, mint a hétköznapi utazó. Egyszerre objektív és ferde tükörben. És amellett, hogy képet kaphatunk szépről és torzról, mesebeli gazdagságról és főbe kólintó nyomorról, a távoli és mégis oly közeli nagyvilágról, megosztja velünk gondolatait a mai, általa látott és ismert Magyarországról is. Szerencsés embernek mondhatja magát, mert olyan vagyont halmozott fel, amely nem materializálódott, amelyet lehetetlen aprópénzre váltani. Nincs villája, drága gépkocsija, millió bundája; ő olyan kincsek birtokosa, amelyek mindig vele vannak. Ott, belül. A szívében, a képzeletében, az emlékeiben a világ különleges értékei lelhetők fel: ezt a színpompás és gondolatgazdag “kincstárat” kívánja megosztani olvasóival. Mindezek ismeretében kinek ajánlható ez a könyv? Azoknak, akik szeretnek képzeletben messzi tájakon barangolni, akik szeretik a saját úti élményeiket összehasonlítani a másokéval, vagy egyszerűen csak kíváncsiak a világra. Valamennyiünknek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tükörvilágom I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tükörvilágom I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  450
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  540 gr
  ISBN:
  9789639365285
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2110626 / 1017850
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Tükörvilágom I. ebook, könyvet Tükörvilágom I. FB2, Download Tükörvilágom I. PDF , Download Tükörvilágom I. MOBI, Online Tükörvilágom I. könyvet, ingyenes letöltések Tükörvilágom I. IPhone, Online könyvet Tükörvilágom I. PDF, ingyenes Tükörvilágom I. DJVU, ingyenes letöltések Tükörvilágom I. TXT, letöltések Tükörvilágom I. RTF, Online Tükörvilágom I. FB2 , e-könyvet Tükörvilágom I. letöltések TXT, ingyenes Tükörvilágom I. letöltések könyvet, e-könyvet Tükörvilágom I. download MOBI, letöltések Tükörvilágom I. IPad, olvas Tükörvilágom I. MOBI, olvas Tükörvilágom I. DOC, ingyenes Tükörvilágom I. AWZ, Download e-könyvet Tükörvilágom I. iPad , ingyenes Tükörvilágom I. DJVU, Download Tükörvilágom I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tükörvilágom I. DVD, olvas Tükörvilágom I. TXT, Book Tükörvilágom I. letöltések DJVU, Tükörvilágom I. letöltések könyvet ingyenes, Tükörvilágom I. letöltések könyvet pdf ingyenes, Tükörvilágom I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tükörvilágom I. pdf ingyenes, Tükörvilágom I. letöltések könyvet epub ingyenes, Tükörvilágom I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply