Túl a parán letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,Szülővé válni, szülőnek lenni sokszor parás. Az anyáknak éppen úgy, mint az apáknak, bár az apák félelmeiről a legutóbbi időkig jóval kevesebbet tudtunk. Az apák csak mostanában kezdték hallatni a hangjukat, eddig nem volt menő megszólalni ilyen ,,nőies témákban", azt pedig pláne nem volt menő bevallani, hogy az apáknak is vannak félelmeik. Szerencsére azonban sokasodnak a hangok, s Szél Dávid hangjára különösen érdemes figyelni. Több okból. Egyrészt, mert szórakoztató: vicces, önironikus és kedvesen csapongó. Másrészt az írásain keresztül bepillantást nyerhetünk valaki más gondolatvilágába és érzéseibe. Amit látunk, az pedig izgalmas és elgondolkodtató: hiszen Szél Dávid nem csak egy jó tollú, GYED-et is megjárt apuka, hanem – sok egyéb, az identitását meghatározó szerepe mellett – pszichológus is, azaz szakember, így mindarra, ami vele és körülötte történik, egy különleges szemüvegen keresztül tekint. A Túl a parán így nem pusztán élet- és aparajz, hanem társadalomrajz és pszichológiai kézikönyv is egyben, amelyben szinte minden előkerül, ami a szülőség, a szülői lét kapcsán foglalkoztat bennünket.

Szél Dávid tanácsadó szakpszichológus és a Semmelweis Egyetem oktatója. Szakmájában és magánemberként is a nők/anyák egyenjogúságának, a férfiak/apák emancipációjának elkötelezett híve. Blogját, az Apapara blogot 2012 óta írja. Első könyve 2015-ben jelent meg Apapara címmel."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Túl a parán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Túl a parán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  ISBN:
  9789634332084
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712693 / 1173138
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Túl a parán ebook, könyvet Túl a parán FB2, Download Túl a parán PDF , Download Túl a parán MOBI, Online Túl a parán könyvet, ingyenes letöltések Túl a parán IPhone, Online könyvet Túl a parán PDF, ingyenes Túl a parán DJVU, ingyenes letöltések Túl a parán TXT, letöltések Túl a parán RTF, Online Túl a parán FB2 , e-könyvet Túl a parán letöltések TXT, ingyenes Túl a parán letöltések könyvet, e-könyvet Túl a parán download MOBI, letöltések Túl a parán IPad, olvas Túl a parán MOBI, olvas Túl a parán DOC, ingyenes Túl a parán AWZ, Download e-könyvet Túl a parán iPad , ingyenes Túl a parán DJVU, Download Túl a parán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Túl a parán DVD, olvas Túl a parán TXT, Book Túl a parán letöltések DJVU, Túl a parán letöltések könyvet ingyenes, Túl a parán letöltések könyvet pdf ingyenes, Túl a parán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Túl a parán pdf ingyenes, Túl a parán letöltések könyvet epub ingyenes, Túl a parán ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply