Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Gondolta volna, hogy több ezer kifejezés közül választhatunk, ha jellemezni szeretnénk egy embert? A Tulajdonságszótárban 3150 külső és belső emberi tulajdonságot sorolunk fel és magyarázunk. Gyűjteményünk a mai nyelv szavai mellett tartalmaz régiesnek ható (pl. bogárszemű, kalmárlelkű, sáfár), illetve újabb kifejezéseket is (pl. alfa-hím, megmondóember, netceleb), sőt a szleng szókincséből is szemezgettünk (pl. IQ-harcos, nyomi, partiarc).

A Tulajdonságszótárban feltüntettük a kifejezések ellentétét is, hiszen a mindennapi életben gyakran jellemzünk valakit valamely tulajdonság hiányával (pl. beképzelt – alázatos; neveletlen – illedelmes; ügyefogyott – leleményes).

Mivel számos tulajdonság hasonló jellemzőt fejez ki, a kötet végén a címszavakat 11 nagyobb és 194 kisebb fogalomköri csoportba rendeztük el, így egymás mellett láthatók például a boldog, derűlátó, életvidám, jó kedélyű és pozitív fogalmak.

Ajánljuk a szótárt mindazoknak, akik érdeklődnek a lélektan és a nyelvészet iránt. Sőt azoknak is érdemes belelapozni, akik írással foglalkoznak, hogy színesebben alkothassanak meg egy-egy jellemrajzot. Hasznos olvasmány lélektannal foglalkozó szakemberek számára is, akik személyleíró szókincsüket bővítve még árnyaltabban írhatnak le egy embert.

A magyar szótárirodalomban újdonságnak számító Tulajdonságszótár Dormán Júlia pszichológus és Kiss Gábor lexikográfus közös munkája.

Az ékesszólás kiskönyvtára sorozat 35. tagja
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  210
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  270 gr
  ISBN:
  9789634090052
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2612603 / 1146180
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. ebook, könyvet Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. FB2, Download Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. PDF , Download Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. MOBI, Online Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. könyvet, ingyenes letöltések Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. IPhone, Online könyvet Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. PDF, ingyenes Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. DJVU, ingyenes letöltések Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. TXT, letöltések Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. RTF, Online Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. FB2 , e-könyvet Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. letöltések TXT, ingyenes Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. letöltések könyvet, e-könyvet Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. download MOBI, letöltések Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. IPad, olvas Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. MOBI, olvas Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. DOC, ingyenes Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. AWZ, Download e-könyvet Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. iPad , ingyenes Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. DJVU, Download Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. DVD, olvas Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. TXT, Book Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. letöltések DJVU, Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. letöltések könyvet ingyenes, Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. letöltések könyvet pdf ingyenes, Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. pdf ingyenes, Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. letöltések könyvet epub ingyenes, Tulajdonságszótár – Az ékesszólás kiskönyvtára 35. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply