Túlélőkészlet az SPSS-hez letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv (leendő) empirikus társadalomkutatók számára készült azzal a céllal, hogy bemutassa, milyen technikákkal lehet „rendet vágni" az adatok dzsungelében. Az olvasó megismerkedhet a különböző adatredukciós módszerekkel: a főkomponens-, a faktor- és a klaszterelemzéssel. A könyv rávilágít a magyarázó modellek felépítésének nehézségeire, az adatok természetéből adódó korlátokra. Részletesen tárgyalja a varianciaanalízis, a lineáris regresszió, az útelemzés és a diszkriminancia-analízis segítségével megközelíthető problématípusokat. A könyv a többdimenziós skálázás és a logisztikus regresszió ismertetésével zárul. A könyv a leendő és a már gyakorló alkalmazókat arra tanítja, hogy az spss programcsomag bármilyen szintaktikailag helyesen megadott utasítás végrehajtására képes, ezért az egyes eljárások kiválasztásánál, a modell megalkotásánál és annak interpretálásánál komoly hibalehetőségekkel és korlátokkal kell számolni. Semmiféle bonyolult matematikai-statisztikai eljárás sem teheti jóvá az operacionalizálás hiányosságait, és az előzetes koncepció nélkül létrehozott adatbázisokat sem képes koherens egésszé rendezni. A bonyolult módszertani apparátus segítheti, de nem pótolhatja a logikus gondolkodást.
A könyv megértése nem kíván komoly matematikai előképzettséget, közérthető stílusban tárgyalja az előfeltevéseket, lépésről lépésre halad a bonyolultabb modellek felé, és találó példákon keresztül mutatja be az egyes módszereket. A könyv példaanyagát képező kutatások adatfile-jai a www.typotex.hu honlapról letölthetők.
A fejezetekben található spss-parancsok önálló futtatása és a szöveg türelmes elolvasása után az olvasó nem csak az adott módszer alkalmazhatósági feltételeivel ismerkedhet meg, hanem azt is megértheti, hogy milyen típusú kérdések megválaszolására alkalmas az adott eljárás, mik az alkalmazás korlátai és milyen „cselek" vethetők be akkor, mikor már minden reménytelennek látszik.



A Könyv Magyarul!


Letöltések Túlélőkészlet az SPSS-hez ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Túlélőkészlet az SPSS-hez ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  453
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  760 gr
  ISBN:
  9789632790121
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2197013 / 1049479
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Túlélőkészlet az SPSS-hez ebook, könyvet Túlélőkészlet az SPSS-hez FB2, Download Túlélőkészlet az SPSS-hez PDF , Download Túlélőkészlet az SPSS-hez MOBI, Online Túlélőkészlet az SPSS-hez könyvet, ingyenes letöltések Túlélőkészlet az SPSS-hez IPhone, Online könyvet Túlélőkészlet az SPSS-hez PDF, ingyenes Túlélőkészlet az SPSS-hez DJVU, ingyenes letöltések Túlélőkészlet az SPSS-hez TXT, letöltések Túlélőkészlet az SPSS-hez RTF, Online Túlélőkészlet az SPSS-hez FB2 , e-könyvet Túlélőkészlet az SPSS-hez letöltések TXT, ingyenes Túlélőkészlet az SPSS-hez letöltések könyvet, e-könyvet Túlélőkészlet az SPSS-hez download MOBI, letöltések Túlélőkészlet az SPSS-hez IPad, olvas Túlélőkészlet az SPSS-hez MOBI, olvas Túlélőkészlet az SPSS-hez DOC, ingyenes Túlélőkészlet az SPSS-hez AWZ, Download e-könyvet Túlélőkészlet az SPSS-hez iPad , ingyenes Túlélőkészlet az SPSS-hez DJVU, Download Túlélőkészlet az SPSS-hez e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Túlélőkészlet az SPSS-hez DVD, olvas Túlélőkészlet az SPSS-hez TXT, Book Túlélőkészlet az SPSS-hez letöltések DJVU, Túlélőkészlet az SPSS-hez letöltések könyvet ingyenes, Túlélőkészlet az SPSS-hez letöltések könyvet pdf ingyenes, Túlélőkészlet az SPSS-hez pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Túlélőkészlet az SPSS-hez pdf ingyenes, Túlélőkészlet az SPSS-hez letöltések könyvet epub ingyenes, Túlélőkészlet az SPSS-hez ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply