Túlélőtoll letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Minden kisgyereknek, mióta világ a világ, vannak álmai: mi leszek, ha nagy leszek? (s ha nem lennének, akadnak felnőttek, akik folyton ezt kérdezgetik tőlük.) Manapság a négy-ötéves lurkók álmaiban az űrhajósok, de legalább a táncdalénekesek vezetik a vágyak listáját, az én gyerekkoromban a mi kis nagyvárosunkban megelégedtek a villamosvezető, a katona vagy a doktor bácsi példaképpel.
Furcsállták, nevették, de elfogadták családtagok, jó barátok, hogy mint afféle csodabogár én újságírónak készültem. Mindig, mióta az eszemet tudom, ezt az egyet hajtogattam, és előbb-utóbb rám hagyták.
Arról álmodoztam, hogy majd sokfelé járok országban és világban, megírok mindent, amit látok, hogy mindazt kinyomtassák (mert nyomdát akkor már láttam), és a bácsik, nénik otthon a karosszékben ülve olvashassanak a világ csodáiról.
Nagyon sok idő telt el azóta, s úgy gondolom, hogy most már be kell számolnom arról a sok mindenről, amit megírtam, meg ami a tollamban maradt: útjaimról három földrészen, munkáról és kínlódásokról itthon.
Hát tessék! Karosszékben vagy bárhol: Íme az írás, olvassátok!A Könyv Magyarul!


Letöltések Túlélőtoll ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Túlélőtoll ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12.6 x 19.6 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  446
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9789638649096
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:


  TAGS:
  Online Túlélőtoll ebook, könyvet Túlélőtoll FB2, Download Túlélőtoll PDF , Download Túlélőtoll MOBI, Online Túlélőtoll könyvet, ingyenes letöltések Túlélőtoll IPhone, Online könyvet Túlélőtoll PDF, ingyenes Túlélőtoll DJVU, ingyenes letöltések Túlélőtoll TXT, letöltések Túlélőtoll RTF, Online Túlélőtoll FB2 , e-könyvet Túlélőtoll letöltések TXT, ingyenes Túlélőtoll letöltések könyvet, e-könyvet Túlélőtoll download MOBI, letöltések Túlélőtoll IPad, olvas Túlélőtoll MOBI, olvas Túlélőtoll DOC, ingyenes Túlélőtoll AWZ, Download e-könyvet Túlélőtoll iPad , ingyenes Túlélőtoll DJVU, Download Túlélőtoll e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Túlélőtoll DVD, olvas Túlélőtoll TXT, Book Túlélőtoll letöltések DJVU, Túlélőtoll letöltések könyvet ingyenes, Túlélőtoll letöltések könyvet pdf ingyenes, Túlélőtoll pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Túlélőtoll pdf ingyenes, Túlélőtoll letöltések könyvet epub ingyenes, Túlélőtoll ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply