Tündérfogó letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Immár teljes a Hétvilág-trilógia!

Ebben a modern, felnőtteknek szóló gerillamesében tündérek, mumusok és boszorkányok küzdenek egymással a nagyvárosi dzsungelben. A helyüket keresik, a sorsukat teljesítik be, kalandjaik az ókori görög drámák tisztaságával jelenítik meg az emberi természetből fakadó legelemibb, elkerülhetetlen, nem egyszer tragikus kimenetelű konfliktusokat. Virág Emília rengeteg humorral írta meg Budapest titkos bestiáriumát

Belizár, a lidérckirály fia visszahozta Berzencét a halálból, aminek következtében a fiú testébe egy lidérc került, ami úgy mocorog benne, mintha szét akarná tépni. Hogy megszabaduljon tőle, Berzence felébreszti Aport, a Soroksári-Dunába átkozott tündért, hogy tőle kérjen segítséget. A tündér nem segít, inkább útnak indul megkeresni a szerelmét, és közben konfliktusa támad Hollussal; elátkozza Hollust és Emesét, hogy nem láthatják egymást, míg ő le nem veszi róluk azt, Hollus pedig olyan rontást tesz Aporra, hogy ha elhagyja a Duna vizét, semmi emberfeletti ereje ne legyen – az átkot pedig csak egy alvilági mumus tudja levenni. Apor megkeresi Berzencét, aki képes alászállni az alvilágba, és azt mondja neki: a mumus segítségével ki tudja szedni belőle a lidércet. Berzence megszerzi a mumust, elrejti úgy, hogy rátömöríti egy pendrive-ra – amit a barátja, Guszti bevisz a munkahelyére, és véletlen feltelepíti a mumust a call center rendszerébe. Ott egyesül a call center KORNÉL nevű adatbázis-kezelő szoftverével, a boszorkányoknak írt Hurokkal, és azoknak a félelmeivel, akik megérintették. Megkezdődik a versenyfutás az idővel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tündérfogó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tündérfogó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  416 gr
  ISBN:
  9789632937465
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712549 / 1173007  TAGS:
  Online Tündérfogó ebook, könyvet Tündérfogó FB2, Download Tündérfogó PDF , Download Tündérfogó MOBI, Online Tündérfogó könyvet, ingyenes letöltések Tündérfogó IPhone, Online könyvet Tündérfogó PDF, ingyenes Tündérfogó DJVU, ingyenes letöltések Tündérfogó TXT, letöltések Tündérfogó RTF, Online Tündérfogó FB2 , e-könyvet Tündérfogó letöltések TXT, ingyenes Tündérfogó letöltések könyvet, e-könyvet Tündérfogó download MOBI, letöltések Tündérfogó IPad, olvas Tündérfogó MOBI, olvas Tündérfogó DOC, ingyenes Tündérfogó AWZ, Download e-könyvet Tündérfogó iPad , ingyenes Tündérfogó DJVU, Download Tündérfogó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tündérfogó DVD, olvas Tündérfogó TXT, Book Tündérfogó letöltések DJVU, Tündérfogó letöltések könyvet ingyenes, Tündérfogó letöltések könyvet pdf ingyenes, Tündérfogó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tündérfogó pdf ingyenes, Tündérfogó letöltések könyvet epub ingyenes, Tündérfogó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply