Új pénz egy új világnak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv a kiegészítő valutákat, más néven közösségi pénzeket mutatja be. Ezeknek az a funkciója, hogy a nemzeti valután kívül olyan más pénz is legyen a gazdaságban, ami megvéd minket a következő válság vagy a magas hitelezési kamatok hatásaitól.

Számos történelmi példán keresztül szemlélteti, hogy már Egyiptomban és a középkorban is nagy sikerrel használtak közösségi pénzeket. Jelenleg is számos kiegészítő valuta van Svájcban, Angliában, Amerikában, Németországban és Japánban is, utóbbiban egyszerre több tucat különféle rendszer működik.

A közösségi pénzek bevezetéséhez a legtöbb esetben nem kellenek új adók vagy milliárdos kormányzati kiadások. Az ilyen típusú pénz segít csökkenteni a munkanélküliséget, az egészségügyi és oktatási kiadásokat, közelebb hozza egymáshoz az embereket, akik használják.

"Véget vethetünk a környezetünket fenyegető veszélyeknek és sokat tehetünk a környezetünk helyreállításáért. Segíthetünk abban, hogy mindenkinek legyen értelmes munkája, és teremthetünk olyan lehetőségeket, amelyek kitágítják és megtöltik élettel a körülöttünk lévő világot. Hatékony módszereket találhatnánk a komolyabb városi és vidéki problémák kezelésére, illetve kielégíthetnénk a fejlődő és fejlett országok sokféle, és gyakran eltérő igényeit. Létre tudnánk hozni egy jobb világot, ahol az élet és minden élőlény kivirul. Ez nem idealista álom, hanem inkább konkrét cél, amely még a mi életünkben elérhető."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Új pénz egy új világnak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Új pénz egy új világnak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  296
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Súly:
  546 gr
  ISBN:
  9789631270440
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2698739 / 1165612
  Fordító:


  TAGS:
  Online Új pénz egy új világnak ebook, könyvet Új pénz egy új világnak FB2, Download Új pénz egy új világnak PDF , Download Új pénz egy új világnak MOBI, Online Új pénz egy új világnak könyvet, ingyenes letöltések Új pénz egy új világnak IPhone, Online könyvet Új pénz egy új világnak PDF, ingyenes Új pénz egy új világnak DJVU, ingyenes letöltések Új pénz egy új világnak TXT, letöltések Új pénz egy új világnak RTF, Online Új pénz egy új világnak FB2 , e-könyvet Új pénz egy új világnak letöltések TXT, ingyenes Új pénz egy új világnak letöltések könyvet, e-könyvet Új pénz egy új világnak download MOBI, letöltések Új pénz egy új világnak IPad, olvas Új pénz egy új világnak MOBI, olvas Új pénz egy új világnak DOC, ingyenes Új pénz egy új világnak AWZ, Download e-könyvet Új pénz egy új világnak iPad , ingyenes Új pénz egy új világnak DJVU, Download Új pénz egy új világnak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Új pénz egy új világnak DVD, olvas Új pénz egy új világnak TXT, Book Új pénz egy új világnak letöltések DJVU, Új pénz egy új világnak letöltések könyvet ingyenes, Új pénz egy új világnak letöltések könyvet pdf ingyenes, Új pénz egy új világnak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Új pénz egy új világnak pdf ingyenes, Új pénz egy új világnak letöltések könyvet epub ingyenes, Új pénz egy új világnak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply