Új vitaminforradalom letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Új vitaminforradalom zajlik – bár egyelőre még csak a kutatás zárt világában. Az elmúlt egy-másfél évtizedben a tudomány olyan felismerések birtokába jutott a vitaminok kapcsán, amelyek szó szerint életbevágóan fontosak lehetnek számunkra. Ám SZENDI GÁBOR kötetének aktualitását nem csupán e forradalmi helyzet adja. Az új ismeretek fényében ideje újragondolnunk a vitaminok körül kialakult babonákat és mesterségesen gerjesztett mítoszokat is, amelyek az utóbbi évtizedekben sajnálatos módon kialakították az elvakult vitaminhívők és a konok vitaminellenesek táborát. A vitaminguruk és -próféták által keltett ködben fontos végre tisztán látnunk, mik a vitaminok valódi hatásai, mit tarthatunk igaznak és mit idejétmúlt illúziónak a vitaminokkal kapcsolatban.

Szendi Gábor könyve vállaltan nem enciklopédia: nem sorolja fel, melyik vitamin "mire jó", vagy éppen "mit okoz" a hiányuk. Ehelyett a vitaminkutatás legújabb eredményei alapján bemutatja a legfontosabb vitaminok, valamint a kalcium és magnézium hatásmechanizmusát, és igyekszik ráébreszteni az olvasókat arra, hogy ezek a vitaminok és ásványi anyagok csak egymással komplex kölcsönhatásban működnek megfelelően. Következésképp ahhoz, hogy a szervezetben kifejthessék kívánatos hatásukat, az egyikből beszedendő mennyiséget célszerű a vele kölcsönhatásban lévő másikkal összhangba hozni. Ahogy a szerző fogalmaz: "Olyan az egész, mint egy szimfónia: csak akkor áll össze egységes élménnyé, ha játékával minden zenész a nagy egészet szolgálja."

SZENDI GÁBOR író és pszichológus, a paleolit táplálkozás magyarországi meghonosítója és elterjesztője, szabadgondolkodó. Azt vallja, hogy modern világunk fényévekre távolodott attól a létformától, amihez évmilliók során alkalmazkodtunk. Bár nagyvárosokban élünk, és szuperintelligens kütyükkel vesszük körül magunkat, testünk és agyunk még mindig egy vadászó-gyűjtögető törzs tagjáé. Ha teljesebb és boldogabb életre vágyunk, először meg kell értenünk, mire is lettünk kitalálva.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Új vitaminforradalom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Új vitaminforradalom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  412
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  362 gr
  ISBN:
  9789634750239
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2711414 / 1172393
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Új vitaminforradalom ebook, könyvet Új vitaminforradalom FB2, Download Új vitaminforradalom PDF , Download Új vitaminforradalom MOBI, Online Új vitaminforradalom könyvet, ingyenes letöltések Új vitaminforradalom IPhone, Online könyvet Új vitaminforradalom PDF, ingyenes Új vitaminforradalom DJVU, ingyenes letöltések Új vitaminforradalom TXT, letöltések Új vitaminforradalom RTF, Online Új vitaminforradalom FB2 , e-könyvet Új vitaminforradalom letöltések TXT, ingyenes Új vitaminforradalom letöltések könyvet, e-könyvet Új vitaminforradalom download MOBI, letöltések Új vitaminforradalom IPad, olvas Új vitaminforradalom MOBI, olvas Új vitaminforradalom DOC, ingyenes Új vitaminforradalom AWZ, Download e-könyvet Új vitaminforradalom iPad , ingyenes Új vitaminforradalom DJVU, Download Új vitaminforradalom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Új vitaminforradalom DVD, olvas Új vitaminforradalom TXT, Book Új vitaminforradalom letöltések DJVU, Új vitaminforradalom letöltések könyvet ingyenes, Új vitaminforradalom letöltések könyvet pdf ingyenes, Új vitaminforradalom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Új vitaminforradalom pdf ingyenes, Új vitaminforradalom letöltések könyvet epub ingyenes, Új vitaminforradalom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply