Újhold letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nyugati típusú szekuláris demokrácia vagy oszmán babérokra törő birodalom? Felemelkedő középhatalom vagy harmadik világbeli ország? Törökország évszázadokon keresztül Európa történelmének egyik meghatározója volt ereje teljében és gyengeségében egyaránt. Az Oszmán Birodalom romjain létrehozott Török Köztársaság földrajzi helyzeténél fogva régiókat és kontinenseket köt össze, hidat képezve Kelet és Nyugat között. Törökország, lassan száz évvel a köztársaság kikiáltása után az oszmán múlttal együtt, illetve anélkül a térség elismert és tudatos regionális hatalmává vált, sajátos érdekekkel, amelyeket képes és akar is érvényesíteni, még ha eddig változó sikerrel is tette azt.
A tanulmánykötet szerzői és az Antall József Tudásközpont közreműködő munkatársai azt az ambiciózus célt tűzték ki maguk elé, hogy egy kötetben foglalják össze és elemezzék a Török Köztársaság geopolitikai tényezőit. A kötet tankönyvként és kézikönyvként egyaránt használható módon mutatja be az érdeklődők számára, hogy az állam sajátos geopolitikai elhelyezkedésére épülve hogyan alakultak a török külpolitika főbb irányvonalai a 21. század elején. Ehhez a kötet egy általános geopolitikai áttekintést követően megfelelő történeti alapozást biztosít, majd néhány kiemelt politikaterület bemutatása után a két- és többoldalú államközi kapcsolatok bemutatására helyezi a hangsúlyt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Újhold ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Újhold ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

  • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
  • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
  • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
  • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
  • Minden platform. Teljesen optimalizált
  • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


    Kiadó:
    Oldalak száma:
    319
    Borító:
    FÜLES, KARTONÁLT
    Súly:
    542 gr
    ISBN:
    9786155559174
    Nyelv:
    MAGYAR
    Kiadás éve:
    2016
    Árukód:
    2693757 / 1163417
    Sorozat:


    TAGS:
    Online Újhold ebook, könyvet Újhold FB2, Download Újhold PDF , Download Újhold MOBI, Online Újhold könyvet, ingyenes letöltések Újhold IPhone, Online könyvet Újhold PDF, ingyenes Újhold DJVU, ingyenes letöltések Újhold TXT, letöltések Újhold RTF, Online Újhold FB2 , e-könyvet Újhold letöltések TXT, ingyenes Újhold letöltések könyvet, e-könyvet Újhold download MOBI, letöltések Újhold IPad, olvas Újhold MOBI, olvas Újhold DOC, ingyenes Újhold AWZ, Download e-könyvet Újhold iPad , ingyenes Újhold DJVU, Download Újhold e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Újhold DVD, olvas Újhold TXT, Book Újhold letöltések DJVU, Újhold letöltések könyvet ingyenes, Újhold letöltések könyvet pdf ingyenes, Újhold pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Újhold pdf ingyenes, Újhold letöltések könyvet epub ingyenes, Újhold ePub könyvet letöltések ingyenes.

  • Leave a Reply