Úszósuli – A nagy álom letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kiskamaszok egy úszótáborban: három lány, négy fiú és két szigorú edző. Diákcsínyek, kiborulások, kemény munka és nagy, közös nevetések kellenek ahhoz, hogy valódi csapattá váljanak.
Az Úszósuli első kötete a nyári úszóidőszak legfontosabb periódusait öleli fel: a kéthetes vidéki edzőtábort, majd utána az Országos Bajnokságot. Kiderül, hogy tud-e győzni Patak, hogy ki a titokzatos kísértet, aki időnként a medence mellett sóhajtozik. És a főhőst leginkább foglalkoztató kérdés is megválaszolódik: Laca viszontszereti-e majd a lányt?

Megszólal a sípszó.
Az első ötvenen még száguldok. Úgy suhanok az első hossz pillénél, mint Michael Phelps. Vagy mostanában Flocke Zoli. Mint egy vízen sikló csoda. A második ötvennél viszont megszakad a burok héja, mert valami teljesen kizökkent.
Versenyen vagy felmérőn csak az úszásra kell koncentrálni. Ha a parton valaki felnégyelné a plüssmacskámat, vagy a mamámat akarná halálra csikizni egy tollpihével, nekem akkor is tovább kellene úsznom. Ha a tüdőm szétszakadna, vagy begörcsölne a bokám, akkor is tovább kellene úsznom. Ha zongorák zuhannának a medencébe vagy vigyorgó hóemberek, akkor is tovább kellene úsznom.
Ehhez képest a második ötven pillénél jól kiesem a ritmusból. Persze úszom tovább, de már nehezen hozom vissza magam lelkileg.
Zsiga és Laca ugyanis pont a mellettem lévő két sávban úszik. És veszettül habzik körülöttük a víz..
A Könyv Magyarul!


Letöltések Úszósuli – A nagy álom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Úszósuli – A nagy álom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  221
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789639820890
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2692011 / 1161971
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Úszósuli – A nagy álom ebook, könyvet Úszósuli – A nagy álom FB2, Download Úszósuli – A nagy álom PDF , Download Úszósuli – A nagy álom MOBI, Online Úszósuli – A nagy álom könyvet, ingyenes letöltések Úszósuli – A nagy álom IPhone, Online könyvet Úszósuli – A nagy álom PDF, ingyenes Úszósuli – A nagy álom DJVU, ingyenes letöltések Úszósuli – A nagy álom TXT, letöltések Úszósuli – A nagy álom RTF, Online Úszósuli – A nagy álom FB2 , e-könyvet Úszósuli – A nagy álom letöltések TXT, ingyenes Úszósuli – A nagy álom letöltések könyvet, e-könyvet Úszósuli – A nagy álom download MOBI, letöltések Úszósuli – A nagy álom IPad, olvas Úszósuli – A nagy álom MOBI, olvas Úszósuli – A nagy álom DOC, ingyenes Úszósuli – A nagy álom AWZ, Download e-könyvet Úszósuli – A nagy álom iPad , ingyenes Úszósuli – A nagy álom DJVU, Download Úszósuli – A nagy álom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Úszósuli – A nagy álom DVD, olvas Úszósuli – A nagy álom TXT, Book Úszósuli – A nagy álom letöltések DJVU, Úszósuli – A nagy álom letöltések könyvet ingyenes, Úszósuli – A nagy álom letöltések könyvet pdf ingyenes, Úszósuli – A nagy álom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Úszósuli – A nagy álom pdf ingyenes, Úszósuli – A nagy álom letöltések könyvet epub ingyenes, Úszósuli – A nagy álom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply