Út a béke felé letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Szeretet, béke és együttérzés: a Dalai Láma gondolatai az ember legfontosabb kincseiről. Bölcs tanításai azoknak szólnak, akik nyitott szemmel élik életüket, és akiknek szívét a szeretet vezérli. A világhírű Ueda professzor az együttérzésről, az önzetlenségről és kötődésektől való megszabadulásról beszélget Őszentségével.
Néhány évvel ezelőtt a világhírű japán kulturális antropológusnak, Ueda Norijukinak abban a megtiszteltetésben volt része, hogy kétnapos eszmecserét folytathatott a Dalai Lámával. E fontos találkozó leglényegesebb gondolatait foglalta össze könyvében.
A távoli Himalája hófödte hegycsúcsai közé ellátogató japán tudós gondosan feljegyezte napjaink legjelentősebb spirituális vezetőjének értékes gondolatait, hogy azután szélesebb körben is hozzáférhetővé tegye a nem ritkán meglepő igazságokat, illetve a hétköznapi tapasztalatinkkal teljes mértékben összecsengő bölcsességet.
A könyvet hagyományos módon az elejétől a végéig is elolvashatjuk. Az is komoly megvilágosodást eredményezhet azonban, ha csak találomra ütjük fel valahol. A kiemelt idézetek még ki nem mondott kérdéseinkre is megadhatják az útmutató választ.
A Dalai Láma megosztja velünk nézeteit a világ legfontosabb kérdéseiről. Bölcs tanításának elfogadásához nincs szükség arra, hogy bármilyen vallás vagy politikai rendszer elkötelezettjei legyünk.
A tibeti vezető gondolatai azoknak szólnak, akik nyitott szemmel élik az életüket, és szívüket a szeretet vezérli.
A Dalai Láma olyan dolgokról beszél, melyekről korábban még sohasem lehetett hallani.
Az olyanfajta ragaszkodástól, vágyaktól kell megszabadulnunk, amelyek hibás feltételezéseken alapulnak. Semmiképpen nem kell elutasítanunk a tiszta szív értékes vágyait. Az ilyen ragaszkodás igenis jó.
Az egyik fajta harag az együttérzésből ered. Az ilyen igen hasznos. Jó dolog, ha valakiben ilyenfajta harag lángja ég. Hogy ha az érzelmeit az együtt érző szeretet motiválja, vagy a vágy, hogy elhárítson valamilyen társadalmi igazságtalanságot, miközben ügyel arra, hogy ne okozzon kárt senki másnak.
Létezik egy másik, nem helyénvaló versengés is. Ezt el kell utasítanunk. Az ilyenfajta küzdelem során az emberek meghúznak egy vonalat és eldöntik, hogy ki a győztes és ki a vesztes. A helyes szellemiségű küzdelem azonban lehetővé teszi, hogy magasabbra juttassuk egymást, hogy segítsünk. Így mindenki felállhat a dobogó legfelső fokára.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Út a béke felé ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Út a béke felé ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  176
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  280 gr
  ISBN:
  9786155334337
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2642968 / 1150616
  Fordító:


  TAGS:
  Online Út a béke felé ebook, könyvet Út a béke felé FB2, Download Út a béke felé PDF , Download Út a béke felé MOBI, Online Út a béke felé könyvet, ingyenes letöltések Út a béke felé IPhone, Online könyvet Út a béke felé PDF, ingyenes Út a béke felé DJVU, ingyenes letöltések Út a béke felé TXT, letöltések Út a béke felé RTF, Online Út a béke felé FB2 , e-könyvet Út a béke felé letöltések TXT, ingyenes Út a béke felé letöltések könyvet, e-könyvet Út a béke felé download MOBI, letöltések Út a béke felé IPad, olvas Út a béke felé MOBI, olvas Út a béke felé DOC, ingyenes Út a béke felé AWZ, Download e-könyvet Út a béke felé iPad , ingyenes Út a béke felé DJVU, Download Út a béke felé e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Út a béke felé DVD, olvas Út a béke felé TXT, Book Út a béke felé letöltések DJVU, Út a béke felé letöltések könyvet ingyenes, Út a béke felé letöltések könyvet pdf ingyenes, Út a béke felé pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Út a béke felé pdf ingyenes, Út a béke felé letöltések könyvet epub ingyenes, Út a béke felé ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply