Út a teljességhez letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Aki beteg – orvoshoz fordul. Gyógyulni akar, az orvos pedig gyógyítani. A közös munkálkodás, a betegség "legyőzésének" harci mámorában azonban többnyire egyikük sem teszi föl a kérdést: mit jelent a betegség? Miről árulkodik a tünet? Ez a könyv éppen ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a maga sajátosan új válaszait.
Minden betegség valamilyen lelki konfliktus testi megjelenési formája – állítják a szerzők. Gyötörjön bennünket akár fogfájás vagy bélhurut, asztma vagy reuma, viszketegség vagy magas vérnyomás – mindezek hátterében lelki problémák állnak. Sőt, még az országúti balesetek sem történnek "véletlenül"! A cél tehát nem csupán a betegség "meggyógyítása", nemcsak a fizikai-fiziológiai működésünkben bekövetkezett "hiba" kijavítása, hanem a betegség szimbolikájának feltárása és a páciens alapvető problémájának megoldása.
Az út a teljességhez azokhoz szól, akik valóban szembe akarnak és mernek nézni önmagukkal – betegségükkel és azzal, amiről ez a betegség árulkodik. A betegségek tünetei ugyanis kivétel nélkül mélyebb értelmet hordoznak, a lelkünk üzeneteként arra ösztönöznek, hogy a teljességhez vezető útra lépve rátaláljunk önmagunkra.
A klasszikus szerzőpáros, Thorwald Dethlefsen és Ruediger Dahlke könyve első megjelenése óta sem veszített igazságából és népszerűségéből. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a könyv több mint egymillió példányban kelt el világszerte.A Könyv Magyarul!


Letöltések Út a teljességhez ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Út a teljességhez ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  251
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789632913254
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708435 / 1170365
  Translator:


  TAGS:
  Online Út a teljességhez ebook, könyvet Út a teljességhez FB2, Download Út a teljességhez PDF , Download Út a teljességhez MOBI, Online Út a teljességhez könyvet, ingyenes letöltések Út a teljességhez IPhone, Online könyvet Út a teljességhez PDF, ingyenes Út a teljességhez DJVU, ingyenes letöltések Út a teljességhez TXT, letöltések Út a teljességhez RTF, Online Út a teljességhez FB2 , e-könyvet Út a teljességhez letöltések TXT, ingyenes Út a teljességhez letöltések könyvet, e-könyvet Út a teljességhez download MOBI, letöltések Út a teljességhez IPad, olvas Út a teljességhez MOBI, olvas Út a teljességhez DOC, ingyenes Út a teljességhez AWZ, Download e-könyvet Út a teljességhez iPad , ingyenes Út a teljességhez DJVU, Download Út a teljességhez e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Út a teljességhez DVD, olvas Út a teljességhez TXT, Book Út a teljességhez letöltések DJVU, Út a teljességhez letöltések könyvet ingyenes, Út a teljességhez letöltések könyvet pdf ingyenes, Út a teljességhez pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Út a teljességhez pdf ingyenes, Út a teljességhez letöltések könyvet epub ingyenes, Út a teljességhez ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply