Utak egymástól letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tulajdonképpen folytatás ez a könyv. A szerző Utak egymáshoz című munkájának, és a benne foglaltaknak a továbbgondolása. Témája azonban korántsem annyira biztonságos, mint az említett könyvé. Az Utak egymástól a szeretői viszonyokról szól. Azokról a viszonyokról, melyek ugyan, tudjuk jól, átszövik párkapcsolatainkat és kusza hálózatot hoznak létre szerelmi és hűségkapcsolatainkban, mégis tabuként kezeljük őket, és elsősorban erkölcsi szempontok alapján ítélünk róluk, vagy felismerve a szaftos pletyka lehetőségét csámcsogunk rajtuk. Belső Nóra pszichiáter szakértőként, bölcs, tapasztalatokkal teli nőként és anyaként, irodalomkedvelő és művészeteket értő, figyelmes elemzőként nyúl a témához. Anélkül beszél a harmadikról (netán negyedikről, ötödikről), hogy pálcát törne történeteinek hősei fölött, vagy példájukat említve maga akarná megmondani, mi helyes, és mi nem az. Számtalan oldalról közelítve igyekszik kideríteni, párkapcsolataink mely szakaszában bukkanhat fel a szerető, milyen szükségleteket elégíthet ki egy efféle kapcsolat, milyen hiányokra lehet gyógyír, mely feltáratlan, személyiségbeli problémáinkat hozhatja felszínre. Mikor szükségszerű a megjelenése, milyen jelekből következtethetünk a harmadik jelenlétére, mikor rombol, és mely esetekben lehet építő a szeretősdi. Könnyed a hang, de a mondandó komoly és elgondolkodtató. Szemforgatóknak és a strucc-attitűd híveinek nem ajánlott. Mindenki másnak azonban, aki hajlandó tudomást venni kapcsolataink ezen formájáról, aki tanulni, fejlődni szeretne a könyv által hozott életsorsok példáiból, igen. Hangsúlyoznom kell, hogy párkapcsolatokról lesz szó. Jókról és rosszakról. Működőekről és elrontottakról. Hogy melyik a vállalható? Azt döntse el mindenki saját maga. Ki kell tárgyalni a pikánsnak számító részleteket is, amennyire lehet, tabuk nélkül, de úgy vélem, azt is, hogy időnként szinte miért törvényszerű, és, bármennyire furán hangzik, lelki szempontból miért egészséges megoldás egy szerető az élet kihívásaira. Dosztojevszkij írja a Bűn és bűnhődésben: Sose kezeskedjék olyasmiről, ami férj és feleség, netán szeretők között történik. Ott mindig van egy zugocska, amelyet csak ők ketten ismernek, senki más a világon. (Vári Erzsébet ford.). Bölcs tanács.A Könyv Magyarul!


Letöltések Utak egymástól ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Utak egymástól ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  220
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  270 gr
  ISBN:
  9786155235191
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2232620 / 1087232  TAGS:
  Online Utak egymástól ebook, könyvet Utak egymástól FB2, Download Utak egymástól PDF , Download Utak egymástól MOBI, Online Utak egymástól könyvet, ingyenes letöltések Utak egymástól IPhone, Online könyvet Utak egymástól PDF, ingyenes Utak egymástól DJVU, ingyenes letöltések Utak egymástól TXT, letöltések Utak egymástól RTF, Online Utak egymástól FB2 , e-könyvet Utak egymástól letöltések TXT, ingyenes Utak egymástól letöltések könyvet, e-könyvet Utak egymástól download MOBI, letöltések Utak egymástól IPad, olvas Utak egymástól MOBI, olvas Utak egymástól DOC, ingyenes Utak egymástól AWZ, Download e-könyvet Utak egymástól iPad , ingyenes Utak egymástól DJVU, Download Utak egymástól e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Utak egymástól DVD, olvas Utak egymástól TXT, Book Utak egymástól letöltések DJVU, Utak egymástól letöltések könyvet ingyenes, Utak egymástól letöltések könyvet pdf ingyenes, Utak egymástól pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Utak egymástól pdf ingyenes, Utak egymástól letöltések könyvet epub ingyenes, Utak egymástól ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply