Utazás a koponyám körül letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A regény valóságosan megtörtént eseményekről, személyes tapasztalatokról szól: saját agyműtétének körülményeit beszéli el az író. Művészetének általánossá, egyetemes emberi élménnyé emeli az operációt, a betegség történetét. Az író a Centrál kávéházban vonatdübörgést hall, halucinál. Ezt fejfájás, ájulás követi, de sem ő, sem orvosai nem gondolnak komoly betegségre. Barátságos beszélgetések, egy filmélmény és feleségével együtt tett klinikai látogatás ébresztik fel gyanúját: agydaganata van. Az öndiagnózis helyesnek bizonyul. A vakság, a biztos halál és némi reménnyel kecsegtető műtét között nem nehéz a választás. Elutazik Stockholmba, a kor legnevesebb agysebészéhez, Olivecrona professzorhoz…

Különlegesen izgalmas, nagyszerű az elbeszélés csúcspontja: a műtét leírása, melyet egyszerre szenved belülről, és szemlél kívülről az író. Az operáció utáni, téren és időn kívüli állapotból, a szürkeségből a fényhez, az élethez visszatérő ember örömével, büszkeségével zárul a mű.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Utazás a koponyám körül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Utazás a koponyám körül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  187
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  140 gr
  ISBN:
  9789639429185
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2058187 / 1001386
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Utazás a koponyám körül ebook, könyvet Utazás a koponyám körül FB2, Download Utazás a koponyám körül PDF , Download Utazás a koponyám körül MOBI, Online Utazás a koponyám körül könyvet, ingyenes letöltések Utazás a koponyám körül IPhone, Online könyvet Utazás a koponyám körül PDF, ingyenes Utazás a koponyám körül DJVU, ingyenes letöltések Utazás a koponyám körül TXT, letöltések Utazás a koponyám körül RTF, Online Utazás a koponyám körül FB2 , e-könyvet Utazás a koponyám körül letöltések TXT, ingyenes Utazás a koponyám körül letöltések könyvet, e-könyvet Utazás a koponyám körül download MOBI, letöltések Utazás a koponyám körül IPad, olvas Utazás a koponyám körül MOBI, olvas Utazás a koponyám körül DOC, ingyenes Utazás a koponyám körül AWZ, Download e-könyvet Utazás a koponyám körül iPad , ingyenes Utazás a koponyám körül DJVU, Download Utazás a koponyám körül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Utazás a koponyám körül DVD, olvas Utazás a koponyám körül TXT, Book Utazás a koponyám körül letöltések DJVU, Utazás a koponyám körül letöltések könyvet ingyenes, Utazás a koponyám körül letöltések könyvet pdf ingyenes, Utazás a koponyám körül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Utazás a koponyám körül pdf ingyenes, Utazás a koponyám körül letöltések könyvet epub ingyenes, Utazás a koponyám körül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply