Útmutató szoptatáshoz letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ina May Gaskin, az Útmutató szüléshez nagy sikerű szerzője ezúttal a szoptatásról írt lebilincselően érdekes könyvet. A szerző ismét széles körű és gazdag ismeretanyaggal közelít a témához, és miközben hatékonyan átadja a szoptatási ismereteket és technikákat egy olyan szemléletet is igyekszik kialakítani, amely a természetes anyai készségeket bátorítja és erősíti, növeli a szoptatást választó kismamák önbizalmát, és megerősíti őket döntésükben. Gaskin ugyanis meggyőző erővel bizonyítja az olvasóknak, hogy a szoptatás nem egyszerűen egy jó ötlet, hanem hosszú és rövid távú hatásai révén a gyermek táplálásának egyetlen ésszerű módja. A szerző egyformán hangsúlyt helyez a szoptatás élettanára és pszichológiájára, és feltárja a szoptatás anya és gyermek kapcsolatában, korai kötődésében játszott kiemelkedő szerepét. Megismerhetjük a szoptatás pótolhatatlan előnyeit a koraszülöttektől kezdve az egyévesnél idősebb gyermekekig. A világhírű bába ugyanakkor bemutatja a szoptatáson túlmutató, de azt jelentősen befolyásoló tényezőket is: a neveltetést, a kulturális különbségeket, vagy éppen a születési/szülési élményeket, mindemellett a szoptatást társadalmi jelenségként is vizsgálja: a bababarát skandináv országoktól egészen a fóbiáktól terhes Egyesült Államokig. Mindenki által megélt, hétköznapi tapasztalatokra támaszkodó, közvetlen hangvétel, az egyszerre tudományos tényekkel alátámasztott, mégis olvasmányos stílus, valamint a szoptató anyák által elmesélt megható és izgalmas történetek olyan egyedülálló kézikönyvvé teszik Gaskin művét, amelyet már a tinédzserek kezébe is érdemes odaadni, leendő szülők számára pedig nélkülözhetetlen.A Könyv Magyarul!


Letöltések Útmutató szoptatáshoz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Útmutató szoptatáshoz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  258
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789639971042
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2208748 / 1064836
  Translator:


  TAGS:
  Online Útmutató szoptatáshoz ebook, könyvet Útmutató szoptatáshoz FB2, Download Útmutató szoptatáshoz PDF , Download Útmutató szoptatáshoz MOBI, Online Útmutató szoptatáshoz könyvet, ingyenes letöltések Útmutató szoptatáshoz IPhone, Online könyvet Útmutató szoptatáshoz PDF, ingyenes Útmutató szoptatáshoz DJVU, ingyenes letöltések Útmutató szoptatáshoz TXT, letöltések Útmutató szoptatáshoz RTF, Online Útmutató szoptatáshoz FB2 , e-könyvet Útmutató szoptatáshoz letöltések TXT, ingyenes Útmutató szoptatáshoz letöltések könyvet, e-könyvet Útmutató szoptatáshoz download MOBI, letöltések Útmutató szoptatáshoz IPad, olvas Útmutató szoptatáshoz MOBI, olvas Útmutató szoptatáshoz DOC, ingyenes Útmutató szoptatáshoz AWZ, Download e-könyvet Útmutató szoptatáshoz iPad , ingyenes Útmutató szoptatáshoz DJVU, Download Útmutató szoptatáshoz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Útmutató szoptatáshoz DVD, olvas Útmutató szoptatáshoz TXT, Book Útmutató szoptatáshoz letöltések DJVU, Útmutató szoptatáshoz letöltések könyvet ingyenes, Útmutató szoptatáshoz letöltések könyvet pdf ingyenes, Útmutató szoptatáshoz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Útmutató szoptatáshoz pdf ingyenes, Útmutató szoptatáshoz letöltések könyvet epub ingyenes, Útmutató szoptatáshoz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply