Vadásziskola letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az 1996-os esztendő a vadászatban nagy fordulatot hozott. A vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény számos változást eredményezett, amelyek a VADÁSZISKOLA egyes részeit (elsősorban a jogi kötetet) elavulttá tette. Az eltelt időszak miatt több adat sem volt már aktuális (mint például a vadfajok becslési és teríték adatai). Kiderült az észrevételekből, hogy például a "Hagyományos vadászati módok" című kötet nem feltétlenül kell szoros része legyen a tankönyvnek, mert keveseket érint. Többen (és ezért különösen hálásak vagyunk!) felhívták a figyelmünket az egyes kötetekben fellelhető apró hibákra. Sokan hiányolták viszont a vadászkulturával kapcsolatos ismereteket.

Átdolgoztuk a VADÁSZISKOLÁT. Mint ahogy tapasztalják, megújult tartalmilag és formailag is. Reméljük, hogy a változtatások találkoznak az Önök elképzeléseivel. Naprakész információkat tartalmaz a tankönyv minden tekintetben. De az idő nem áll meg, csak a kézirat szerkesztése. További változások várhatók a vadászatban, mint ahogy az élet más területén is. Amennyiben azok mértéke olyan nagyságrendet ér el, amely indokolja az újabb átdolgozást, megtesszük. A frissesség megőrzése érdekében kisebb példányszámban kerül a tankönyv kiadásra, így az újranyomás alkalmával van lehetőség mérlegelni az aktualizálás szükségességét.

Annak reményében adjuk közre a VADÁSZISKOLA átdolgozott kiadásást, hogy a vizsgára készülőkön túl a vadászok és a természetet kedvelők még több hasznos információt olvashatnak, még inkább megismerik a vadgazdálkodás, vadászat kényes helyzetét, a természetvédelemben betöltött szerepét. Mint ezen ismeretekkel felvértezett gyakorló vadászok tudatosan védjék, óvják az élővilágot, és bölcs mértéktartással hasznosítsák a vadállományt. Ez a szerzők szándéka.

Heltay István szerkesztő
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vadásziskola ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vadásziskola ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  445
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1070 gr
  ISBN:
  9789630399456
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2001
  Árukód:
  2095615 / 1012733
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Vadásziskola ebook, könyvet Vadásziskola FB2, Download Vadásziskola PDF , Download Vadásziskola MOBI, Online Vadásziskola könyvet, ingyenes letöltések Vadásziskola IPhone, Online könyvet Vadásziskola PDF, ingyenes Vadásziskola DJVU, ingyenes letöltések Vadásziskola TXT, letöltések Vadásziskola RTF, Online Vadásziskola FB2 , e-könyvet Vadásziskola letöltések TXT, ingyenes Vadásziskola letöltések könyvet, e-könyvet Vadásziskola download MOBI, letöltések Vadásziskola IPad, olvas Vadásziskola MOBI, olvas Vadásziskola DOC, ingyenes Vadásziskola AWZ, Download e-könyvet Vadásziskola iPad , ingyenes Vadásziskola DJVU, Download Vadásziskola e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vadásziskola DVD, olvas Vadásziskola TXT, Book Vadásziskola letöltések DJVU, Vadásziskola letöltések könyvet ingyenes, Vadásziskola letöltések könyvet pdf ingyenes, Vadásziskola pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vadásziskola pdf ingyenes, Vadásziskola letöltések könyvet epub ingyenes, Vadásziskola ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply