Vágta letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1938-ban, a világháború előtti válság zűrzavarában nem Roosevelt elnök, nem is Adolf Hitler neve szerepelt a legtöbbször az amerikai lapok címoldalán. A kitüntető figyelem még csak nem is egy emberre, hanem egy alacsony termetű, görbe lábú versenylóra irányult. Tulajdonosa egy bicikliszerelőből lett autókereskedő, trénere egy hallgatag musztánglovas, zsokéja pedig egy kiérdemesült, fél szemére vak bokszoló volt. A lovat Seabiscuitnek hívták. Minden ellene szólt, hogy bajnok legyen. A felépítése, a tartása, a mozgása és a viselkedése. Két éven át szívósan ellenállt trénere kísérletének, hogy versenylovat neveljen belőle. Rossz természetén végül mégis felülkerekedett intelligenciája, gyorsasága és küzdésvágya. Így lett belőle az amerikai sporttörténet egyik legfényesebb csillaga, valóságos nemzeti legenda. Seabiscuit és a pályafutását segítő három ember lenyűgöző története a gazdasági válság éveinek, a reménytelen helyzetben boldogulásnak a jelképévé, az amerikai álom megtestesülésévé vált.
Laura Hillenbrand kivételes írói tehetsége abban áll, hogy valóságos történeteket ír meg, amelyek sodróbb erejűek és izgalmasabbak a regényeknél. Mindkét dokumentumkötetében, a Vágtában és a Rendíthetetlenben is aprólékos gondossággal tárja fel a szereplők életét és a korszakot, hiteles, feszültséggel és érzelmekkel teli történetben meséli el hősei rendkívüli sorsát.
"Többször megkönnyeztem… Az olvasót akkor is lenyűgözi ez a páratlanul felemelő történet, ha nem vonzódik a lósporthoz. Hogy miért? Mert Hillenbrand nem egyszerűen elmeséli, hanem életre kelti az eseményeket… És hogy ennek mi az eredménye? Egy zseniális, magával ragadó könyv. A Vágta egyértelmű befutó." (Austin American-Statesman)A Könyv Magyarul!


Letöltések Vágta ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vágta ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  440
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  470 gr
  ISBN:
  9789632663548
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2613953 / 1146508
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Vágta ebook, könyvet Vágta FB2, Download Vágta PDF , Download Vágta MOBI, Online Vágta könyvet, ingyenes letöltések Vágta IPhone, Online könyvet Vágta PDF, ingyenes Vágta DJVU, ingyenes letöltések Vágta TXT, letöltések Vágta RTF, Online Vágta FB2 , e-könyvet Vágta letöltések TXT, ingyenes Vágta letöltések könyvet, e-könyvet Vágta download MOBI, letöltések Vágta IPad, olvas Vágta MOBI, olvas Vágta DOC, ingyenes Vágta AWZ, Download e-könyvet Vágta iPad , ingyenes Vágta DJVU, Download Vágta e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vágta DVD, olvas Vágta TXT, Book Vágta letöltések DJVU, Vágta letöltések könyvet ingyenes, Vágta letöltések könyvet pdf ingyenes, Vágta pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vágta pdf ingyenes, Vágta letöltések könyvet epub ingyenes, Vágta ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply