Vágytérkép letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Hogyan akarod érezni magad?

"A tisztánlátás legmagasabb foka, ha az ember tudatában van annak, mit is akar érezni valójában. Ezeknek az érzéseknek az előidézése a legerőteljesebb kreatív tevékenység, amelyet az életben megvalósíthatunk."

Bakancslista, feladatlista, tudatos élettervezés. Divatos fogalmak manapság. Ugyanakkor gyakran esünk abba a csapdába, hogy csak a teljesítményre koncentrálunk, és figyelmen kívül hagyjuk a legerősebb hajtóerőt, amely ott rejlik minden tevékenységünk mögött: az érzéseinket. A Vágytérkép szerzője azonban a célok megfogalmazása helyett a következő kérdést teszi fel: Hogyan akarod érezni magad? A módszer lényege a következő: először ismerjük fel, mit akarunk érezni, és csak ezután tervezzük meg a teendők listáját.

A kötet két részből áll: az elméleti jellegű első fejezet témája a vágy, az érzések ereje, a célok kitűzése és elengedése. A második fejezet a gyakorlatról szól: a munkafüzetben a különböző életterületekhez kapcsolódó kérdések segítenek közelebb kerülni a legmélyebb érzéseinkhez.

A Vágytérkép jól illeszkedik bármelyik határidőnaplós vagy célkitűzős technikához. A holisztikus szemléletű kézikönyv abban segít, hogy a felszabadult energiák révén kevesebb stressz és több öröm kísérjen minket a céljainkhoz vezető úton.

Danielle LaPorte, a Kanadában élő írónő nőknek szóló motívációs előadásokat tart és blogot vezet. Weboldala, a DanielleLaPorte.com 2012-ben bekerült a Forbes magazin top 100 nőknek szóló weboldalai közé. Spirituális szemléletével és elképesztő kisugárzásával a legnépszerűbb önsegítő gurunak számít, Oprah Winfrey is beválasztotta a legjobb lelki vezetők közé. A Vágytérképet 8 nyelvre lefordították világszerte, és a módszer segítségével 15 országban tartanak nemzetközi workshopokat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vágytérkép ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vágytérkép ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  311
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Súly:
  602 gr
  ISBN:
  9786155783012
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2711991 / 1172755
  Fordító:


  TAGS:
  Online Vágytérkép ebook, könyvet Vágytérkép FB2, Download Vágytérkép PDF , Download Vágytérkép MOBI, Online Vágytérkép könyvet, ingyenes letöltések Vágytérkép IPhone, Online könyvet Vágytérkép PDF, ingyenes Vágytérkép DJVU, ingyenes letöltések Vágytérkép TXT, letöltések Vágytérkép RTF, Online Vágytérkép FB2 , e-könyvet Vágytérkép letöltések TXT, ingyenes Vágytérkép letöltések könyvet, e-könyvet Vágytérkép download MOBI, letöltések Vágytérkép IPad, olvas Vágytérkép MOBI, olvas Vágytérkép DOC, ingyenes Vágytérkép AWZ, Download e-könyvet Vágytérkép iPad , ingyenes Vágytérkép DJVU, Download Vágytérkép e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vágytérkép DVD, olvas Vágytérkép TXT, Book Vágytérkép letöltések DJVU, Vágytérkép letöltések könyvet ingyenes, Vágytérkép letöltések könyvet pdf ingyenes, Vágytérkép pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vágytérkép pdf ingyenes, Vágytérkép letöltések könyvet epub ingyenes, Vágytérkép ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply