Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv sajátságos és különös dolgokról szól. A tartalma megdöbbentő, szinte hihetetlen. Öntől sem várja el senki, kedves Olvasó, hogy vakon higgyen benne, ám az itt bemutatott módszerek segítségével saját maga is ellenőrizhet mindent. Tegye meg, és alapjaiban rendül meg eddigi világnézete, a szerző ugyanis bebizonyítja, hogy a valóság irányítható!
A sorsunk ellen harcolni nagyon fáradságos és hálátlan feladat. Erre azonban nincs is szükség, elég ha a valóságnak azt a változatát választjuk, amelyik a legjobban tetszik nekünk. A transz-szörf elvei szerint az ember maga választja meg a sorsát, és nem kell küzdenie érte. A világ pontosan azt a folyamatot vezeti tovább, amelyet Ön a választása révén beindít. Az ember belső valósága alakítja a külső valóságot, így tehát valóra válthatjuk vágyainkat, és megvalósíthatjuk álmainkat. A transz-szörf ugyanis a valóság irányításának rendkívül hatékony módszere.
Azt is mondhatjuk, hogy a valóság mindig a kiválasztott kiindulási pontnak megfelelően alakul. Mindenki azt kapja, amit választ. Sorsunk irányítása csak és kizárólag a választásunkon alapul. De hogyan lehet meghozni ezt a döntést? A transz-szörf megválaszolja ezt a kérdést. Ennek a gyökeresen új szemléletnek a segítségével Ön is saját kezébe veheti sorsa irányítását, és akár a lehetetlent is elérheti.
"Egyszerűen zseniális. Az ember rendszerint saját maga elől van a legjobban elzárva, mások problémáit és azok feloldási lehetőségeit könnyebben átlátja. Ez a könyv oly egyszerűen és fájdalommentesen vezet el önmagunkhoz, és saját problémáink megoldásához, hogy akár már olvasás közben is megtörténhet a csoda." – Balogh BélaA Könyv Magyarul!


Letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  216
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  330 gr
  ISBN:
  9789632910185
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2205330 / 1060967
  Fordító:


  TAGS:
  Online Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével ebook, könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével FB2, Download Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével PDF , Download Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével MOBI, Online Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével könyvet, ingyenes letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével IPhone, Online könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével PDF, ingyenes Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével DJVU, ingyenes letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével TXT, letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével RTF, Online Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével FB2 , e-könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével letöltések TXT, ingyenes Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével letöltések könyvet, e-könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével download MOBI, letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével IPad, olvas Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével MOBI, olvas Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével DOC, ingyenes Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével AWZ, Download e-könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével iPad , ingyenes Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével DJVU, Download Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével DVD, olvas Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével TXT, Book Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével letöltések DJVU, Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével letöltések könyvet ingyenes, Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével letöltések könyvet pdf ingyenes, Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével pdf ingyenes, Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével letöltések könyvet epub ingyenes, Válaszd ki magad a sorsodat! -a transz-szörf módszerével ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply