Válaszúton letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Miért dolgozik külföldön több mint tizenkétezer egészségügyi szakdolgozó, miért vállalta inkább a migráns-sorsot, ahelyett, hogy otthon, a hazájában élne? Egyáltalán, miért választja valaki ezt a hivatást, hogyan lesz nővér, ápolónő? És ha már azzá lett, mi készteti arra, hogy ragaszkodjon ehhez az embert próbáló szakmához és életformához, amit kevesen ismernek igazán, de amivel kapcsolatban szinte mindenki rendelkezik személyes tapasztalatokkal?

Molnár Lamos Krisztina 2015-ben indult el Angliába, hogy megpróbáljon a szakmájából, a tudásából megélni. Könyve bepillantást enged azoknak a nővéreinknek a sorsába, akik búcsút mondtak a magyar egészségügyi rendszernek. A nem is összemérhető anyagiakon túl kulturális és egzisztenciális sokk vár a kivándorlókra, bármikor hagyják is el hazájukat. Kínlódás, álmatlanság, honvágy. Azután belenyugvás, adaptáció, majd a fény az alagút végén – a beilleszkedés, előrejutás, boldogulás esélye. Belecsöppenni egy multikulturális, pluralista társadalom mindennapjaiba meghatározó élmény, még akkor is, ha a külföldi munkavállalónak kezdetben alig jut ideje a viszonyok alapos megfigyelésére.

A dokumentumregény finoman árnyalva, de kendőzetlenül mutatja be az angol egészségügyi ellátás sajátosságait, napi működését, önkéntelenül is összevetve a hazánkban uralkodó állapotokkal. Őszintén beszél azokról a nehézségekről és fájdalmas tapasztalatokról is, amelyeket egy magyar migráns élhet meg a mindennapokban, és amiért sokban kárpótol az ápolónői szakma szépsége – egy hivatásé, ami soha nem csupán a megélhetés eszköze volt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Válaszúton ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Válaszúton ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  273
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9786155568466
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708518 / 1170425  TAGS:
  Online Válaszúton ebook, könyvet Válaszúton FB2, Download Válaszúton PDF , Download Válaszúton MOBI, Online Válaszúton könyvet, ingyenes letöltések Válaszúton IPhone, Online könyvet Válaszúton PDF, ingyenes Válaszúton DJVU, ingyenes letöltések Válaszúton TXT, letöltések Válaszúton RTF, Online Válaszúton FB2 , e-könyvet Válaszúton letöltések TXT, ingyenes Válaszúton letöltések könyvet, e-könyvet Válaszúton download MOBI, letöltések Válaszúton IPad, olvas Válaszúton MOBI, olvas Válaszúton DOC, ingyenes Válaszúton AWZ, Download e-könyvet Válaszúton iPad , ingyenes Válaszúton DJVU, Download Válaszúton e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Válaszúton DVD, olvas Válaszúton TXT, Book Válaszúton letöltések DJVU, Válaszúton letöltések könyvet ingyenes, Válaszúton letöltések könyvet pdf ingyenes, Válaszúton pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Válaszúton pdf ingyenes, Válaszúton letöltések könyvet epub ingyenes, Válaszúton ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply