Vállalati kultúra letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Stratégiaalkotás sorozat harmadik kötete az I. Stratégiai tervezés és a 11. Stratégiai menedzsment után a vállalati kultúrát mint a stratégiaalkotás meghatározó tényezőjét, a stratégiai menedzsment egyik pillérét veszi nagyító alá. A globalizált világban a vállalati működés egyre inkább nemzetközivé válik – fokozottabban érvényesül ez a hatás az Európai Unióban tevékenykedő vállalkozások esetében. A nemzeti kultúrák, az eltérő hátterű szervezeti kultúrák ismerete a sikeres üzlethez két szempontból mindenképpen nélkülözhetetlenné válik. Egyrészt, az a vállalat, amelyik nem képes stratégiáját összhangba hozni szervezeti kultúrájával, kevés sikerre számíthat a megvalósítás terén. Másrészt, az a cég, amelyik külföldi partnerekkel kerül üzleti kapcsolatba vagy külföldön vállalkozik, az idegen országok kultúrájának megértése és helyes kezelése nélkül eleve versenyhátrányba kerül. A könyv megismertet a vállalati kultúra alapkérdéseivel, tipizálásával, az egyes nemzetcsoportok kulturális sajátosságaival, a vállalati kultúra megismerésének, megváltoztatásának elvi és módszertani kérdéseivel. A mondanivalót számos példa, esetleírás illusztrálja, beleértve a szerzők felméréseinek, elemzéseinek bemutatását is.
Borgulya Istvánné a szegedi József Attila Tudományegyetemen szerzett bölcsészdiplomát, majd elvégezte a European Association of Distance Teaching Universities, Heerlen Európa Tanulmányok szakát. A Pécsi Tudományegyetem oktatója, a Közgazdaság-tudományi Kar Üzleti Kommunikáció és Idegennyelvi Tanszékének vezetője. A közgazdaság-tudomány kandidátusa, habilitált docens, Jean Monnet titleholder. Szakterülete: a kultúra, a szervezeti kultúra és az üzleti kommunikáció összefüggései, hazai és európai sajátosságai. E területen több kutatási projekt vezetője, könyv, könyvfejezet és számos tanulmány szerzője. Az lACCM, az ENCoDe és a SIETAR nemzetközi szakmai szervezetek tagja.
Barakonyi Károly okleveles villamosmérnök, gazdasági mérnök, a közgazdaság-tudomány doktora. A Pécsi Tudományegyetem egyetemi tanára, Széchenyi Professzori Ösztöndíjas, Szent-Györgyi Albert-díjas, Jean Monnet titleholder. Kutatási területe: a stratégiai menedzsment, a stratégiai döntések, a vállalati kultúra, a felsőoktatás menedzsmentje. Soros- és Fulbright-ösztöndíjjal két évig vendégprofesszor a Wharton Schoolon (U. of Pennsylvania), British Council Ösztöndíjas, B.A.T. professzor.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vállalati kultúra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vállalati kultúra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  244
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  420 gr
  ISBN:
  9789631945799
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2197505 / 1050037  TAGS:
  Online Vállalati kultúra ebook, könyvet Vállalati kultúra FB2, Download Vállalati kultúra PDF , Download Vállalati kultúra MOBI, Online Vállalati kultúra könyvet, ingyenes letöltések Vállalati kultúra IPhone, Online könyvet Vállalati kultúra PDF, ingyenes Vállalati kultúra DJVU, ingyenes letöltések Vállalati kultúra TXT, letöltések Vállalati kultúra RTF, Online Vállalati kultúra FB2 , e-könyvet Vállalati kultúra letöltések TXT, ingyenes Vállalati kultúra letöltések könyvet, e-könyvet Vállalati kultúra download MOBI, letöltések Vállalati kultúra IPad, olvas Vállalati kultúra MOBI, olvas Vállalati kultúra DOC, ingyenes Vállalati kultúra AWZ, Download e-könyvet Vállalati kultúra iPad , ingyenes Vállalati kultúra DJVU, Download Vállalati kultúra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vállalati kultúra DVD, olvas Vállalati kultúra TXT, Book Vállalati kultúra letöltések DJVU, Vállalati kultúra letöltések könyvet ingyenes, Vállalati kultúra letöltések könyvet pdf ingyenes, Vállalati kultúra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vállalati kultúra pdf ingyenes, Vállalati kultúra letöltések könyvet epub ingyenes, Vállalati kultúra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply