Vállalkozásgazdálkodási ismeretek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az ügyintéző szintű képzésen résztvevők számára ajánlott könyv először a nemzetgazdasági környezet összetevőin belül ismerteti a gazdasági erőforrások mibenlétét, az újratermelés lényegét, illetve kitér a foglalkoztatás és munkanélküliség, az infláció, valamint a monetáris és fiskális politika témakörére. A vállalkozásokkal, a vállalkozási formákkal kapcsolatosan a fogalmak tisztázása után elemzi a makro- és mikrokörnyezeti tényezőket, a külső és belső adottságokat. Részletesen tárgyalja a vállalkozások lehetséges szervezeti formáit, a döntéshozatali folyamatot, a hatásköri kérdéseket. A vállalkozások működését vizsgálva a szerző részletesen bemutatja a stratégiai tervezés, a marketingtevékenység, a termelési folyamat, a logisztika és az innováció témáját, illetve kitér az emberierőforrás-gazdálkodás kérdéseire is. A kiadvány a válságkezeléssel kapcsolatos ismeretanyaggal zárul.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vállalkozásgazdálkodási ismeretek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vállalkozásgazdálkodási ismeretek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9789633946237
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2097567 / 1013535
  Formátum:


  TAGS:
  Online Vállalkozásgazdálkodási ismeretek ebook, könyvet Vállalkozásgazdálkodási ismeretek FB2, Download Vállalkozásgazdálkodási ismeretek PDF , Download Vállalkozásgazdálkodási ismeretek MOBI, Online Vállalkozásgazdálkodási ismeretek könyvet, ingyenes letöltések Vállalkozásgazdálkodási ismeretek IPhone, Online könyvet Vállalkozásgazdálkodási ismeretek PDF, ingyenes Vállalkozásgazdálkodási ismeretek DJVU, ingyenes letöltések Vállalkozásgazdálkodási ismeretek TXT, letöltések Vállalkozásgazdálkodási ismeretek RTF, Online Vállalkozásgazdálkodási ismeretek FB2 , e-könyvet Vállalkozásgazdálkodási ismeretek letöltések TXT, ingyenes Vállalkozásgazdálkodási ismeretek letöltések könyvet, e-könyvet Vállalkozásgazdálkodási ismeretek download MOBI, letöltések Vállalkozásgazdálkodási ismeretek IPad, olvas Vállalkozásgazdálkodási ismeretek MOBI, olvas Vállalkozásgazdálkodási ismeretek DOC, ingyenes Vállalkozásgazdálkodási ismeretek AWZ, Download e-könyvet Vállalkozásgazdálkodási ismeretek iPad , ingyenes Vállalkozásgazdálkodási ismeretek DJVU, Download Vállalkozásgazdálkodási ismeretek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vállalkozásgazdálkodási ismeretek DVD, olvas Vállalkozásgazdálkodási ismeretek TXT, Book Vállalkozásgazdálkodási ismeretek letöltések DJVU, Vállalkozásgazdálkodási ismeretek letöltések könyvet ingyenes, Vállalkozásgazdálkodási ismeretek letöltések könyvet pdf ingyenes, Vállalkozásgazdálkodási ismeretek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vállalkozásgazdálkodási ismeretek pdf ingyenes, Vállalkozásgazdálkodási ismeretek letöltések könyvet epub ingyenes, Vállalkozásgazdálkodási ismeretek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply