Válogatott elbeszélések letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez 1888 telén történt, mikor olyan nagy volt a hó.
Akkor télen valahogy nagyon rosszul mehetett édesapámnak, mert csak épp egy pici malacot öltünk, aminek olyan vékony volt a hurkája, mint az ujjam, és a fazékban, mikor fozte édesanyám, kipattogott, és kása lett belole.
De azért ott volt: „sose ettem olyan jót”. Még külön mulattunk rajta, hogy ilyen vékony hurka is, kolbász is van a világon. Mi, gyerekek, ujjongtunk és táncoltunk, s édesanyánk velünk mulatott.
Már a hurka-kolbász régen elfogyott, már csak a négy kis sonka lógott a kamrában, kifüstölve, meg olyan vékony szalonna, mint egy papírszelet. Ehhez nem volt szabad nyúlni, ezt még tartogatta édesanyám, de azért mi jól éltünk. Krumpli volt, és volt nagy fozési tudomány: édesanyám maga komponálta az ételeket. Minden napra kitalált valami újat. Még a kukoricakását is úgy tudta tányérra rakni, hogy ettol sikítottunk örömünkben. Rajzot csinált a tányérban. Körbe csepegtette, és elmesélte, hogy ez a meghódítani való vár…, itt fog bemenni a kiskanál, mint egy ostromló hadsereg…, hopp, és bekapja a baktert…, hopp, bekapja a katonát…, hopp, bekapja a hadvezért…”

(részlet a FEBRUÁR, HOL A NYÁR? c. elbeszélésbol
A Könyv Magyarul!


Letöltések Válogatott elbeszélések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Válogatott elbeszélések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  556
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  530 gr
  ISBN:
  9789633441190
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2384732 / 1109782  TAGS:
  Online Válogatott elbeszélések ebook, könyvet Válogatott elbeszélések FB2, Download Válogatott elbeszélések PDF , Download Válogatott elbeszélések MOBI, Online Válogatott elbeszélések könyvet, ingyenes letöltések Válogatott elbeszélések IPhone, Online könyvet Válogatott elbeszélések PDF, ingyenes Válogatott elbeszélések DJVU, ingyenes letöltések Válogatott elbeszélések TXT, letöltések Válogatott elbeszélések RTF, Online Válogatott elbeszélések FB2 , e-könyvet Válogatott elbeszélések letöltések TXT, ingyenes Válogatott elbeszélések letöltések könyvet, e-könyvet Válogatott elbeszélések download MOBI, letöltések Válogatott elbeszélések IPad, olvas Válogatott elbeszélések MOBI, olvas Válogatott elbeszélések DOC, ingyenes Válogatott elbeszélések AWZ, Download e-könyvet Válogatott elbeszélések iPad , ingyenes Válogatott elbeszélések DJVU, Download Válogatott elbeszélések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Válogatott elbeszélések DVD, olvas Válogatott elbeszélések TXT, Book Válogatott elbeszélések letöltések DJVU, Válogatott elbeszélések letöltések könyvet ingyenes, Válogatott elbeszélések letöltések könyvet pdf ingyenes, Válogatott elbeszélések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Válogatott elbeszélések pdf ingyenes, Válogatott elbeszélések letöltések könyvet epub ingyenes, Válogatott elbeszélések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply