Valós analízis I. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A valós analízis, mint a matematika egyik leggazdagabb fejezete sokféle inteprációban tárgyalható, sokszor a gyakorlati alkalmazások miatt, kevésbé elmélyült tárgyalásban. Ez esetben azonban a precíz, megalapozó szemléletmódban értheti meg az elmélyült tudásra kész diák a témakört. Elsősorban tehát matematikus és matematika tanár szakosok számára ajánlott.

A bevezető fejezetek a szilárd megalapozáshoz szükséges logikai, halmazelméleti, és a valós számokról való összefoglalók. Ezt követően kerül sor az analízis centrális fogalmainak, a határérték, a folytonosság a sorozatok és sorok, valamint a differenciálszámítás tárgyalására. Az integrálszámítást és a hozzákapcsolódó fejezeteket a második kötet tárgyalja.

A klasszikus témakör mintegy 300 év alatt letisztult tárgyalásmódja a szemléletes, fokozatos, a problémafelvetésekből való építkezés: a definíciók és tételek tényleges megértésének körültekintő megalapozása. Ezt a szemléletmódot érvényesíti a mintegy 500 kitűzött feladat, melyek elsősorban a fogalmakat, a tételeket körüljáró kérdések, nem a szokásos gyakorló típusfeladatok. Úgy is fogalmazható: az Analízis lehető leganalitikusabb bevezetése; tanulmányozása nemzetközileg elismert tudás biztosítéka lehet.

Jelen kiadás a szerzők 2006-ban megjelent, Analízis című könyvének javított bővített kiadása.

Az akadémikus szerzőpáros a nemzetközileg ismert hazai matematikai iskola legkiválóbb képviselői. Könyvük több évtizedes oktatói munka letisztult összegzése.
Laczkovich Miklós egyetemi tanár, az MTA rendes tagja, nevéhez fűződik a Tarski sejtés, a kör új négyszögesítési problémájának megoldása.
T. Sós Vera, egyetemi tanár, a MTA rendes tagja. Nevéhez számos tétel fűződik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Valós analízis I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Valós analízis I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  592
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1050 gr
  ISBN:
  9789632797328
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2234435 / 1116593
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Valós analízis I. ebook, könyvet Valós analízis I. FB2, Download Valós analízis I. PDF , Download Valós analízis I. MOBI, Online Valós analízis I. könyvet, ingyenes letöltések Valós analízis I. IPhone, Online könyvet Valós analízis I. PDF, ingyenes Valós analízis I. DJVU, ingyenes letöltések Valós analízis I. TXT, letöltések Valós analízis I. RTF, Online Valós analízis I. FB2 , e-könyvet Valós analízis I. letöltések TXT, ingyenes Valós analízis I. letöltések könyvet, e-könyvet Valós analízis I. download MOBI, letöltések Valós analízis I. IPad, olvas Valós analízis I. MOBI, olvas Valós analízis I. DOC, ingyenes Valós analízis I. AWZ, Download e-könyvet Valós analízis I. iPad , ingyenes Valós analízis I. DJVU, Download Valós analízis I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Valós analízis I. DVD, olvas Valós analízis I. TXT, Book Valós analízis I. letöltések DJVU, Valós analízis I. letöltések könyvet ingyenes, Valós analízis I. letöltések könyvet pdf ingyenes, Valós analízis I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Valós analízis I. pdf ingyenes, Valós analízis I. letöltések könyvet epub ingyenes, Valós analízis I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply