Válság és megújulás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ebben a jubileumi kötetben máig tartó időutazásra teszünk kísérletet. A világgazdaság néhány kiválasztott területének kutatási eredményeit követjük nyomon az 1970-es és 1980-as évektől napjainkig. A kötetben szereplő nyolc tanulmány egy-egy korabeli kutatási jelentés rövid bemutatásával indul, kiemeli ezeknek az elemzéseknek a mai napig helytálló megállapításait, értékeit. Ezt követően ugyanannak a témának egy mai viszonyokra vonatkozó elemzése következik, amely arra is törekszik, hogy bemutassa a mai folyamatok és a megelőző évtizedek jelenségei közötti összefüggéseket. Ezzel a módszerrel konkrét példákon keresztül tudjuk bemutatni egyrészt a világgazdasági folyamatokban megfigyelhető hosszabb távú tendenciák érvényesülését, másrészt azt is, hogy ezek feltárásában, a folyamatok jövőbeli várható továbbfejlődésének előrejelzésében a VKI kutatói milyen eredményeket tudtak elérni.
A kötetben helyet kapott tanulmányok nyolc témakörhöz kapcsolódnak. Az első blokkban a globalizáció folyamatai által megváltozó világgazdaság átfogó kérdései, problémái, a világgazdasági válságok, a centrum és periféria viszonya, a globalizálódó vállalati működés kérdései kaptak helyet. A második rész a világgazdasági kihívásokra adott különböző szintű gazdaságpolitikai válaszokkal foglalkozik. Miként lehet sikeresen alkalmazkodni, integrálódni a globális világgazdaságba? A globalizációval párhuzamosan kibontakozó regionalizáció, a sikeres világgazdasági integrációt elősegítő állami szerepvállalás, a mezőgazdaság problémái kapnak itt helyet. Egy fejezet pedig Közép- és Kelet-Európa rendszerváltás utáni gazdasági és társadalmi fejlődésének modellszerű sajátosságait tárja fel. A tárgyalt, aktuális világgazdasági kérdések a szakmai közvélemény érdeklődésére tart számot, de emellett a világgazdaság és a nemzetközi gazdaság témáinak mesterszintű oktatásához is hasznos tudásanyagot nyújt. A SzerkesztőA Könyv Magyarul!


Letöltések Válság és megújulás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Válság és megújulás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  204
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9789630594400
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2466025 / 1095219
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Válság és megújulás ebook, könyvet Válság és megújulás FB2, Download Válság és megújulás PDF , Download Válság és megújulás MOBI, Online Válság és megújulás könyvet, ingyenes letöltések Válság és megújulás IPhone, Online könyvet Válság és megújulás PDF, ingyenes Válság és megújulás DJVU, ingyenes letöltések Válság és megújulás TXT, letöltések Válság és megújulás RTF, Online Válság és megújulás FB2 , e-könyvet Válság és megújulás letöltések TXT, ingyenes Válság és megújulás letöltések könyvet, e-könyvet Válság és megújulás download MOBI, letöltések Válság és megújulás IPad, olvas Válság és megújulás MOBI, olvas Válság és megújulás DOC, ingyenes Válság és megújulás AWZ, Download e-könyvet Válság és megújulás iPad , ingyenes Válság és megújulás DJVU, Download Válság és megújulás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Válság és megújulás DVD, olvas Válság és megújulás TXT, Book Válság és megújulás letöltések DJVU, Válság és megújulás letöltések könyvet ingyenes, Válság és megújulás letöltések könyvet pdf ingyenes, Válság és megújulás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Válság és megújulás pdf ingyenes, Válság és megújulás letöltések könyvet epub ingyenes, Válság és megújulás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply