Vámmentes gondolatok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A gondolatok szabad mozgása az emberi kultúra legnagyobb vívmányai közé tartozik. Erre utal Luther Mártonnak a kötet címéül választott szállóigéje is: A gondolatok vámmentesek. Tótfalusi István az elmúlt öt évszázadból 344 kiváló angol, francia, német, olasz, spanyol egyéniséget hívott és idézett meg, hogy osszák meg velünk legbölcsebb megállapításaikat az emberről: magukról és rólunk, érdemeinkről és hibáinkról, életről és halálról, szerelemről és gyűlöletről, sikerről és kudarcról, művészetről, politikáról, sorsról és mindarról, ami csak a gondolkodó embert foglalkoztatja.
A szótárban található 838 szállóige ábécérendben követi egymást. A szócikk élén áll az eredetileg idegen nyelvű idézet fordítása, illetve irodalmi szöveg esetén annak általánosan ismert magyar változata. Ezt követi az eredeti nyelvű szöveg, melyhez kiejtési javaslatot is közöl a szótár egyszerűsített hangjelölést használva.
Az idézet forrásának és műfajának megjelölése mellett a szócikk közli a szerző foglalkozását, hivatását, esetleg rangját és polgári szerepét is. A kötet ismerteti a szállóige megszületésének történelmi körülményeit, a szerző helyzetét vagy viszonyát azokkal, akiknek a kijelentése szólt.
Az idézetek gazdag és sokszínű bemutatásán túl a kötetnek nem titkolt célja az idegen nyelvi ismeretek bővítése is.
A népszerű szerzőnek, Tótfalusi Istvánnak ez a 10. kötete a TINTA Könyvkiadónál. Korábbi sikerkönyvei többek között: Idegenszó-tár, Magyarító szótár, Klasszikus szócsaládfák, 44 tévhit a nyelvekről és nyelvünkről, Nyelvészeti ínyencfalatok.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vámmentes gondolatok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vámmentes gondolatok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  206
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  250 gr
  ISBN:
  9789634091387
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713205 / 1173553
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Vámmentes gondolatok ebook, könyvet Vámmentes gondolatok FB2, Download Vámmentes gondolatok PDF , Download Vámmentes gondolatok MOBI, Online Vámmentes gondolatok könyvet, ingyenes letöltések Vámmentes gondolatok IPhone, Online könyvet Vámmentes gondolatok PDF, ingyenes Vámmentes gondolatok DJVU, ingyenes letöltések Vámmentes gondolatok TXT, letöltések Vámmentes gondolatok RTF, Online Vámmentes gondolatok FB2 , e-könyvet Vámmentes gondolatok letöltések TXT, ingyenes Vámmentes gondolatok letöltések könyvet, e-könyvet Vámmentes gondolatok download MOBI, letöltések Vámmentes gondolatok IPad, olvas Vámmentes gondolatok MOBI, olvas Vámmentes gondolatok DOC, ingyenes Vámmentes gondolatok AWZ, Download e-könyvet Vámmentes gondolatok iPad , ingyenes Vámmentes gondolatok DJVU, Download Vámmentes gondolatok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vámmentes gondolatok DVD, olvas Vámmentes gondolatok TXT, Book Vámmentes gondolatok letöltések DJVU, Vámmentes gondolatok letöltések könyvet ingyenes, Vámmentes gondolatok letöltések könyvet pdf ingyenes, Vámmentes gondolatok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vámmentes gondolatok pdf ingyenes, Vámmentes gondolatok letöltések könyvet epub ingyenes, Vámmentes gondolatok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply