Vámpírbosszú letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kresley Cole, a New York Times első számú sikerkönyv-szerzője ezzel az izgalmas történettel folyatja sziporkázó Halhatatlanok alkonyat után-sorozatát, amelyben a Szövetség titkait leplezi le.

MINDENKI FÉL AZ ŐSELLENSÉGTŐL
A Szövetség legkegyetlenebb vámpírja, a csillapíthatatlan bosszú hajtotta Lothaire eltökélte, hogy megszerzi a Horda koronáját, mégpedig úgy, hogy új, bájos foglya, Elizabeth Peirce lelkét ajánlja fel. Azonban a fiatal halandó lány hamarosan mindennél erősebb csáberővel kezd hatni rá…

HALÁLOS ERŐ ÉBREDEZIK A LÁNYBAN.
Ellie Peirce élete maga volt a pokol már azelőtt is, hogy egy gonosz halhatatlan elrabolta őt. Bár Lothaire fel akarja áldozni a lányt, mégis vágyakozik az érintése után, és szexuális gyönyörökkel halmozza el. Hogy megmentse saját lelkét, Ellie feláldozza a testét, de megfogadja, hogy megvédi a szívét.

AMIKOR MEGTÖRIK A TÖBB ÉVSZÁZADOS, JEGES KÖZÖNY
Lothaire-nek egyetlen hónap alatt kell döntenie az ezer éves vérbosszú és ellenállhatatlan foglya között. Vajon összeroskad múltja súlya alatt vagy mindent kockára tesz, hogy Ellie-vel közös jövője lehessen?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vámpírbosszú ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vámpírbosszú ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  493
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  454 gr
  ISBN:
  9789632931630
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679220 / 1155672
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Vámpírbosszú ebook, könyvet Vámpírbosszú FB2, Download Vámpírbosszú PDF , Download Vámpírbosszú MOBI, Online Vámpírbosszú könyvet, ingyenes letöltések Vámpírbosszú IPhone, Online könyvet Vámpírbosszú PDF, ingyenes Vámpírbosszú DJVU, ingyenes letöltések Vámpírbosszú TXT, letöltések Vámpírbosszú RTF, Online Vámpírbosszú FB2 , e-könyvet Vámpírbosszú letöltések TXT, ingyenes Vámpírbosszú letöltések könyvet, e-könyvet Vámpírbosszú download MOBI, letöltések Vámpírbosszú IPad, olvas Vámpírbosszú MOBI, olvas Vámpírbosszú DOC, ingyenes Vámpírbosszú AWZ, Download e-könyvet Vámpírbosszú iPad , ingyenes Vámpírbosszú DJVU, Download Vámpírbosszú e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vámpírbosszú DVD, olvas Vámpírbosszú TXT, Book Vámpírbosszú letöltések DJVU, Vámpírbosszú letöltések könyvet ingyenes, Vámpírbosszú letöltések könyvet pdf ingyenes, Vámpírbosszú pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vámpírbosszú pdf ingyenes, Vámpírbosszú letöltések könyvet epub ingyenes, Vámpírbosszú ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply