Varázslatos kristálymandalák letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Judy Hall megmutatja, hogyan hozhatunk létre a különféle kristályokból többdimenziós energiahálókat, amelyek segítségével gyógyíthatunk és gyógyulhatunk, megtisztíthatjuk környezetünket, továbbá életünk számos területén elérhetjük kitűzött céljainkat. Az elismert kristályszakértő átfogó útmutatója számos kristálykirakási módot ismertet és több mint 50 rácsot mutat be a kirakások alapjaként. A könyvből megtudhatjuk, melyiket milyen céllal használhatjuk, például hosszú távú gyógyulásra, otthonunk harmonizálására vagy az általános jólét elérésére.
A kristálymandalák erőteljes hatása annak köszönhető, hogy egyesítik a kristályok rezgését a szakrális geometriai formák energiájával. A természetben, például a napraforgó virágjában vagy a toboz spiráljában is felfedezhető formák belső energiával rendelkeznek. Ezeket erősíthetjük, ha a megfelelő kristályokat a formákat követve rakjuk ki. Mindegyik kirakásnak egyedi és harmonikus rezonanciája van, amit erősíthetünk, ha nemcsak egyetlen kőből, hanem több darabból álló formációt alkotunk.
-Az alapalakzatok az egyszerű geometriai mintákat követik, így könnyedén elsajátíthatjuk a kristálykirakást.
-A haladó alakzatokat gyógyításra és energetizálásra használhatjuk.
-A személyes célú kirakások a szeretet, a bőség megteremtését és a csakrák harmonizálását szolgálják. Segítenek a saját életcél és életút megtalálásában és a spirituális fejlődésben.
A számos fotót és illusztrációt tartalmazó könyv lépésre lépésre mutatja meg, hogy alakíthatjuk át életünket a szakrális formák és a kristályok varázslatos erejével!

Csodálatos könyv, kezdő és gyakorlott kristályrajongók elengedhetetlen olvasmánya! Hasznos ötleteivel, kristályleírásaival és ábráival, inspiráló és szemet gyönyörködtető illusztrációival arra ösztönzi az olvasót, hogy maga is kipróbálja az itt leírt kirakási módszereket. Az első olyan könyv, amely igazi szaktudással írja le a kristálymandalák erejét.
Nicholas Pearson kristályszakértő, szerző (Crystal Healing for the Heart; Crystals for Karmic Healing)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Varázslatos kristálymandalák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Varázslatos kristálymandalák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  192
  Borító:
  FLEXIBILIS, CÉRNAFŰZÖTT
  Súly:
  680 gr
  ISBN:
  9789632913261
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711929 / 1172697
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Varázslatos kristálymandalák ebook, könyvet Varázslatos kristálymandalák FB2, Download Varázslatos kristálymandalák PDF , Download Varázslatos kristálymandalák MOBI, Online Varázslatos kristálymandalák könyvet, ingyenes letöltések Varázslatos kristálymandalák IPhone, Online könyvet Varázslatos kristálymandalák PDF, ingyenes Varázslatos kristálymandalák DJVU, ingyenes letöltések Varázslatos kristálymandalák TXT, letöltések Varázslatos kristálymandalák RTF, Online Varázslatos kristálymandalák FB2 , e-könyvet Varázslatos kristálymandalák letöltések TXT, ingyenes Varázslatos kristálymandalák letöltések könyvet, e-könyvet Varázslatos kristálymandalák download MOBI, letöltések Varázslatos kristálymandalák IPad, olvas Varázslatos kristálymandalák MOBI, olvas Varázslatos kristálymandalák DOC, ingyenes Varázslatos kristálymandalák AWZ, Download e-könyvet Varázslatos kristálymandalák iPad , ingyenes Varázslatos kristálymandalák DJVU, Download Varázslatos kristálymandalák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Varázslatos kristálymandalák DVD, olvas Varázslatos kristálymandalák TXT, Book Varázslatos kristálymandalák letöltések DJVU, Varázslatos kristálymandalák letöltések könyvet ingyenes, Varázslatos kristálymandalák letöltések könyvet pdf ingyenes, Varázslatos kristálymandalák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Varázslatos kristálymandalák pdf ingyenes, Varázslatos kristálymandalák letöltések könyvet epub ingyenes, Varázslatos kristálymandalák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply