Varázslatos Napkelet letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Induljunk képzeletben varázslatos utazásra Ázsiába. Spirituális felfedező utunkon elmerülhetünk a napkeleti utcák és bazárok szemkápráztató forgatagában. Eljutunk Indiába, Kínába, Kambodzsába és a Himalája elzárt völgyeibe.
Megismerhetjük a Tádzs Mahál néhány sötét titkát, elvegyülünk a szent fürdőzésre készülő sokmilliónyi zarándok között és egy színpompás indiai esküvőnek is részesei lehetünk. A legősibb indiai vallás szent városai mellett Kambodzsába is eljutunk, Angkor Vat hindú domborművei közé.
Tanúi lehetünk a gyilkos thagík tündöklésének és bukásának, a halottégető ghátokon megnézzük a félelmetes agóri szádhuk szertartásait, megismerhetjük az indiai boszorkány-testvériség tagjait. Járunk Amritszárban az Aranytemplom árnyékában és bepillantunk Ammá, az ölelő anya kolostorába is.
A Himalája hegycsúcsai között feltárulnak előttünk a tiltott városok, Sambala és a titokzatos Agarthi földalatti városai. Nepálban találkozunk az élő istennővel, Bhutánban pedig tanúi lehetünk, hogyan őrzik a hagyományokat a sárkánkirályok.
Kínában feltárulnak a titkos társaságok titkai, megismerjük a sárkányok kultuszát és ott vonulhatunk az éhes szellemek ünnepét kísérő szemkápráztató forgatagban is.
Az ázsiai éjszaka sötétjében olyan titkok várnak ránk, amelyeket csak az ott élő emberek között járva, a mindennapok nyüzsgő forgatagában elmerülve ismerhetünk meg.
A szerző maga is öt évig élt Indiában, bejárta Közép-Ázsia muszlim köztársaságait és Délkelet-Ázsia országait is. Megismerte az ott élő népek spirituális hagyományait és első kézből tapasztalta meg, milyen erősek Ázsiában az ősi szokások és tradíciók. 110 ismeretterjesztő cikke, két ismeretterjesztő könyve jelent már meg.A Könyv Magyarul!


Letöltések Varázslatos Napkelet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Varázslatos Napkelet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  344
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  342 gr
  ISBN:
  9786155334764
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679835 / 1156166  TAGS:
  Online Varázslatos Napkelet ebook, könyvet Varázslatos Napkelet FB2, Download Varázslatos Napkelet PDF , Download Varázslatos Napkelet MOBI, Online Varázslatos Napkelet könyvet, ingyenes letöltések Varázslatos Napkelet IPhone, Online könyvet Varázslatos Napkelet PDF, ingyenes Varázslatos Napkelet DJVU, ingyenes letöltések Varázslatos Napkelet TXT, letöltések Varázslatos Napkelet RTF, Online Varázslatos Napkelet FB2 , e-könyvet Varázslatos Napkelet letöltések TXT, ingyenes Varázslatos Napkelet letöltések könyvet, e-könyvet Varázslatos Napkelet download MOBI, letöltések Varázslatos Napkelet IPad, olvas Varázslatos Napkelet MOBI, olvas Varázslatos Napkelet DOC, ingyenes Varázslatos Napkelet AWZ, Download e-könyvet Varázslatos Napkelet iPad , ingyenes Varázslatos Napkelet DJVU, Download Varázslatos Napkelet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Varázslatos Napkelet DVD, olvas Varázslatos Napkelet TXT, Book Varázslatos Napkelet letöltések DJVU, Varázslatos Napkelet letöltések könyvet ingyenes, Varázslatos Napkelet letöltések könyvet pdf ingyenes, Varázslatos Napkelet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Varázslatos Napkelet pdf ingyenes, Varázslatos Napkelet letöltések könyvet epub ingyenes, Varázslatos Napkelet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply