Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Én is a parasztság életét éltem. Vas (akkor még vár-) megyében születtem nyolcgyermekes parasztcsalád hetedik, egyetlen leánygyermekeként. Anyám betegsége miatt már 12 éves koromban napról napra főztem, hetenként kenyeret sütöttem a családnak. A nagy munkák idején a mezőn is dolgoztam. Aratásban markot szedtem, sokszor látástól vakulásig, mint akkor a parasztember általában.
A főzést anyámtól tanultam, akit a körülmények, a nagy család, a sok munka megtanított takarékosan bánni a főzőkanállal. Négy polgári iskolát, majd a háború előtt a téli mezőgazdasági szakiskolában egy háziasszonyképző tanfolyamot végeztem.
Zalába kerültem férjhez, szintén parasztcsaládhoz. Anyósomtól és a faluban élő asszonyoktól megtanultam a vasi után a göcseji szokásokat és ételek receptjeit is. Szakács szakmunkásvizsgát tettem, és másfél évtizedig napközis óvodában voltam főszakács. Itt a paraszti mértékegységek után alkalmaztam a kilót, a dekát és számoltam a kalóriát. Közben a három gyerekemmel is megszerettettem a sütéstfőzést és a házimunkát.
Az otthoni és a munkahelyi főzés mellett főztem paszitára, lakodalomra; főztem ünnepekre, böjtre; készítettem régi ételeket és újakat; fiatalabbaknak és idősebbeknek. Sok család ünnepi asztalán gőzölgött az én főztöm.
Éltem szűkös körülmények közt és jobb módban is, de mindig főzőkanállal a kézben. Sok főzési, sütési tapasztalatot szereztem, sok receptet készítettem, ismertem meg, amelyekből e könyvvel átadok Önöknek is egy gyűjteményt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  366
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  580 gr
  ISBN:
  9789638711984
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2215178 / 1070882  TAGS:
  Online Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás ebook, könyvet Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás FB2, Download Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás PDF , Download Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás MOBI, Online Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás könyvet, ingyenes letöltések Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás IPhone, Online könyvet Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás PDF, ingyenes Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás DJVU, ingyenes letöltések Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás TXT, letöltések Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás RTF, Online Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás FB2 , e-könyvet Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás letöltések TXT, ingyenes Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás letöltések könyvet, e-könyvet Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás download MOBI, letöltések Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás IPad, olvas Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás MOBI, olvas Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás DOC, ingyenes Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás AWZ, Download e-könyvet Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás iPad , ingyenes Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás DJVU, Download Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás DVD, olvas Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás TXT, Book Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás letöltések DJVU, Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás letöltések könyvet ingyenes, Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás letöltések könyvet pdf ingyenes, Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás pdf ingyenes, Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás letöltések könyvet epub ingyenes, Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply