Véget ér-e az amerikai évszázad? letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Napjaink világpolitikájának központi kérdése, hogy az Amerikai Egyesült Államok megtarthatja-e azt a globális vezető szerepét, amelyet különösen a Szovjetunió összeomlása után rivális nélkül birtokolt. Az utóbbi negyedszázadban a hatalom felaprózódása nemzetközi jelenség: egyre több és nagyobb befolyású, nem állami szereplő jelenik meg, és ez óriási hatással van a katonai, a gazdasági, a politikai és az úgynevezett puha hatalom alakulására. Kína megerősödésével pedig elkerülhetetlenül felmerül a kérdés: történelmi léptékű hatalomváltás szemtanúi vagyunk? Abszolút vagy csupán relatív mértékben csökken az Amerikai Egyesült Államok globális dominanciája?

Joseph S. Nye, Jr., a nemzetközi kapcsolatok egyik legismertebb kutatója, ezekre a kérdésekre kíván választ adni, amikor a jelen kötetben sorra veszi mind az új erőközpontok, mind az Amerikai Egyesült Államok adottságait, lehetőségeit és kilátásait az egyes hatalmi dimenziókban, kimondva kimondatlanul polemizálva az amerikai "hanyatláselmélet" híveivel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Véget ér-e az amerikai évszázad? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Véget ér-e az amerikai évszázad? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  128
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  202 gr
  ISBN:
  9786155559334
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2711988 / 1172752
  Fordító:


  TAGS:
  Online Véget ér-e az amerikai évszázad? ebook, könyvet Véget ér-e az amerikai évszázad? FB2, Download Véget ér-e az amerikai évszázad? PDF , Download Véget ér-e az amerikai évszázad? MOBI, Online Véget ér-e az amerikai évszázad? könyvet, ingyenes letöltések Véget ér-e az amerikai évszázad? IPhone, Online könyvet Véget ér-e az amerikai évszázad? PDF, ingyenes Véget ér-e az amerikai évszázad? DJVU, ingyenes letöltések Véget ér-e az amerikai évszázad? TXT, letöltések Véget ér-e az amerikai évszázad? RTF, Online Véget ér-e az amerikai évszázad? FB2 , e-könyvet Véget ér-e az amerikai évszázad? letöltések TXT, ingyenes Véget ér-e az amerikai évszázad? letöltések könyvet, e-könyvet Véget ér-e az amerikai évszázad? download MOBI, letöltések Véget ér-e az amerikai évszázad? IPad, olvas Véget ér-e az amerikai évszázad? MOBI, olvas Véget ér-e az amerikai évszázad? DOC, ingyenes Véget ér-e az amerikai évszázad? AWZ, Download e-könyvet Véget ér-e az amerikai évszázad? iPad , ingyenes Véget ér-e az amerikai évszázad? DJVU, Download Véget ér-e az amerikai évszázad? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Véget ér-e az amerikai évszázad? DVD, olvas Véget ér-e az amerikai évszázad? TXT, Book Véget ér-e az amerikai évszázad? letöltések DJVU, Véget ér-e az amerikai évszázad? letöltések könyvet ingyenes, Véget ér-e az amerikai évszázad? letöltések könyvet pdf ingyenes, Véget ér-e az amerikai évszázad? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Véget ér-e az amerikai évszázad? pdf ingyenes, Véget ér-e az amerikai évszázad? letöltések könyvet epub ingyenes, Véget ér-e az amerikai évszázad? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply