Verj át, ha tudsz! letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ismerőseink, családtagjaink, kollégáink, a vállalati értékesítők – egy szóval gyakorlatilag mindenki – egyfolytában hazudik nekünk. Egyikünknek sincs immunitása a ránk zúduló hazugságok ellen, úgyhogy mindannyian a csalás áldozatai vagyunk. A témát egymástól függetlenül vizsgáló kutatók jutottak ugyanarra az eredményre: az átlagembert minden áldott nap közel 200 alkalommal traktálják valami valótlansággal.
Most végre létrejött valami, ami a védelmünkre lehet. A Verj át, ha tudsz! három különböző elméletből és gyakorlatból – az arckifejezések helyes értelmezéséből, a kihallgatási technikák alkalmazásából és a hazugságvizsgáló kutatások átfogó összehasonlításából – hoz létre új diszciplínát, kifejezetten azzal a céllal, hogy megtanítsa az üzleti élet szereplőit arra, miként lehet a leghatékonyabban felderíteni a csalást, és ezáltal képessé tegye őket arra, hogy a rejtett háttér információk birtokában hozhassák meg fontos üzleti döntéseiket és vághassanak bele sorsdöntő tranzakciók lebonyolításába.
Ennek az új tudománynak a metódusait használja a gyakorlatban is az amerikai üzleti élet nem egy jól ismert alakja, elszántan arra, hogy végképp kiirtsa a nagy kockázattal járó üzleti tranzakciókból a hazugság elemeit. Hosszú évek teltek el, mire a Verj át, ha tudsz! végre közkinccsé tette az igazgatósági irodákban, a vezetői értekezleteken, az állásinterjúkon, a jogi eljárásokban és az üzleti tárgyalásokon is a korábban csak a hírszerzői körökben, a rendőr akadémiákon és az egyetemi tanszékek eldugott kutatásaiban jelenlévő, szétszórtan fellelhető tudást. Mi van a könyvben?Tanuljon olyan titkos kommunikációs technikákat, amelyek a közelmúltig csak egy maroknyi kutató, kihallgató tiszt és operatív hírszerző előtt voltak ismertek! A Verj át, ha tudsz!-ból megtudható, mi az ami ott van minden üzleti megbeszélésen, minden állásinterjú során, minden tárgyaláson az ön orra előtt, és amit mégsem vett eddig soha észre:- Az a tíz életveszélyes arckifejezés, amelyet jobb, ha megtanul felfedezni üzleti és társasági kapcsolataiban. – Az a tíz perdöntő kérdés, amellyel bárkit rábírhat, hogy elmondja önnek az igazságot. Megtanulja, miképpen szúrja ki és fojtsa el csírájában egy viszonylag egyszerű, ötlépcsős módszer segítségével a szinte minden fontos üzleti tárgyaláson és interjúban előbukkanó hazugságokat. Megtanul felismerni több tucat olyan arckifejezést és testtartást, amelynek láttán jobb, ha harmadfokú készültségbe helyezi magát. Füle megtanulja, miképpen ismerheti fel azokat a szófordulatokat és frázisokat, amelyek beszédes jeleiből megkülönböztethető a csalárd beszéd az igazmondástól. Végül megtudja azt is, miképpen vegye körül magát olyan megbízható tanácsadókkal, akik garantálhatják önnek a sikertA Könyv Magyarul!


Letöltések Verj át, ha tudsz! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Verj át, ha tudsz! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  256 gr
  ISBN:
  9786155373428
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2488752 / 1106393
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Verj át, ha tudsz! ebook, könyvet Verj át, ha tudsz! FB2, Download Verj át, ha tudsz! PDF , Download Verj át, ha tudsz! MOBI, Online Verj át, ha tudsz! könyvet, ingyenes letöltések Verj át, ha tudsz! IPhone, Online könyvet Verj át, ha tudsz! PDF, ingyenes Verj át, ha tudsz! DJVU, ingyenes letöltések Verj át, ha tudsz! TXT, letöltések Verj át, ha tudsz! RTF, Online Verj át, ha tudsz! FB2 , e-könyvet Verj át, ha tudsz! letöltések TXT, ingyenes Verj át, ha tudsz! letöltések könyvet, e-könyvet Verj át, ha tudsz! download MOBI, letöltések Verj át, ha tudsz! IPad, olvas Verj át, ha tudsz! MOBI, olvas Verj át, ha tudsz! DOC, ingyenes Verj át, ha tudsz! AWZ, Download e-könyvet Verj át, ha tudsz! iPad , ingyenes Verj át, ha tudsz! DJVU, Download Verj át, ha tudsz! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Verj át, ha tudsz! DVD, olvas Verj át, ha tudsz! TXT, Book Verj át, ha tudsz! letöltések DJVU, Verj át, ha tudsz! letöltések könyvet ingyenes, Verj át, ha tudsz! letöltések könyvet pdf ingyenes, Verj át, ha tudsz! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Verj át, ha tudsz! pdf ingyenes, Verj át, ha tudsz! letöltések könyvet epub ingyenes, Verj át, ha tudsz! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply