Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


John Constantine okkult nyomozó. Feladata annak a megakadályozása, hogy a démonok és földöntúli erők elszabadulhássanak a Földön. Ezért állandó harcban áll a pokollal – és néha az égiekkel is. Constantine karakterét az egyik legnevesebb forgatókönyvíró, Alan Moore találta ki, és az idők során számtalan más kiváló szerző folytatta tovább különös és morbid kalandjainak a krónikáját. A könyvben szereplő történet alapján mozifilm készült, Keanu Reeves főszereplésével. A Prédikátor a méltán híres Garth Ennis képregényíró legismertebb műve. Sötét, fekete humora, durva képi világa, megdöbbentő részletei méltán tették ismertté a nevét. Műveinek a megjelenését Tarantino filmjeihez hasonlítják, A Prédikátor egy hitehagyott tiszteletes, aki megcsömörlött az emberek kétszínűségétől, és elfordult hitétől. Isten Szavát birtokolva, Texason átvágva menekülni kényszerül a Gyilkosok Szentje elől, akinek egyetlen célja, hogy őt megölje. A Prédikátor időnként segítséget kap bérgyilkosnak kiképzett barátnőjétől és egy ír vámpírtól, aki nem sokban hasonlít a vérszívókról általában elterjedt képhez. Az Y, az utolsó férfi története egy dögvész idején indul, amikor egyik pillanatról a másikra kipusztul a Föld összes férfija és hím emlősállata. Egyetlen kivétel egy teljesen hétköznapi fiatalember, Yorick Brown. Ő maga sem érti, miért maradt pont ő életben, de igyekszik megtalálni a helyét a nők uralta világban. Ez sokkal nehezebb, mint gondolta, hisz a nők nemcsak megdöbbennek, ha meglátják, de szélsőséges csoportok akár háborús fegyverként is igyekeznek felhasználni az egyetlen élő férfit. A sorozat gyakran meglep bennünket a dögvész váratlan, ám tulajdonképpen logiküs következményeivel. Az utolsó férfi pedig még a legszélsőségesebb helyzetekben is nagyon hihető és emberi módon viselkedik – miközben az életben maradt nőknek szembe kell nézniük az emberiség kihalásának a veszélyével. Az Y, az utolsó férfi minden kritikusi és rajongói elismerést megszerzett már, amit csak lehetséges. Számos nyelvre lefordították, több jelölést kapott a legjobb amerikai képregényeket elismerő Eisner-díjra, míg a Wizard szakmagazin a 2003-as év legjobb képregényének választotta. A történet íróját már felkérték a mozifilm változat forgatókönyvének megírására.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  98
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  180 gr
  ISBN:
  9789630608466
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2155772 / 1034555
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor ebook, könyvet Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor FB2, Download Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor PDF , Download Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor MOBI, Online Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor könyvet, ingyenes letöltések Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor IPhone, Online könyvet Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor PDF, ingyenes Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor DJVU, ingyenes letöltések Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor TXT, letöltések Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor RTF, Online Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor FB2 , e-könyvet Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések TXT, ingyenes Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések könyvet, e-könyvet Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor download MOBI, letöltések Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor IPad, olvas Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor MOBI, olvas Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor DOC, ingyenes Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor AWZ, Download e-könyvet Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor iPad , ingyenes Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor DJVU, Download Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor DVD, olvas Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor TXT, Book Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések DJVU, Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések könyvet ingyenes, Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések könyvet pdf ingyenes, Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor pdf ingyenes, Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor letöltések könyvet epub ingyenes, Vertigo 1 – Constantine; Y, az utolsó férfi; Prédikátor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply