Vezetőkről, nem csak vezetőknek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kötet 15 elgondolkodtató vezetői interjút sorakoztat fel természetesen nem a hogyan legyünk jó vezetők kézikönyvének ígéretével. Nem külföldi mintákat sorakoztat fel, hanem szigorúan a hazai üzleti környezetre koncentrál: arra a világra, ahol a megkérdezett vezetők üzletemberként és magánemberként is jelen vannak azokkal a mintákkal, példákkal, kérdésekkel, és megoldásokkal, melyeket alkalmaznak. A szerkesztő olyan alapkérdések felől közelít a témához, amelyek talán már mindannyiunkban felmerültek: hogyan indítható el és működtethető egy eredményes vállalkozás, milyen habitussal kell rendelkezni ahhoz, hogy jó vezetők legyünk? Mibe fogjunk akkor, ha gyorsan meg szeretnék gazdagodni, és mibe, ha korlátlan pénzből gazdálkodva akár évekig is várhatunk a nyereségre? Mitől működik egy cég vagy egy vállalkozás, s vajon a vezető-e a lelke egy-egy példaértékű és látható történetnek? Az interjúkötet beenged minket azokon a cégvezetői ajtókon, melyeken a legtöbben nem jutunk be, és bepillantást nyerhetünk a vezetői munka dinamikájába is. Személyes beszámolókat kapunk, melyek elgondolkodtatnak minket az üzletről, a munkánkról, a kapcsolatainkról és a lehetőségeinkről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vezetőkről, nem csak vezetőknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vezetőkről, nem csak vezetőknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Újszerű
  Méret:
  11.3 x 19.6 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  186
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9789630591591
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:


  TAGS:
  Online Vezetőkről, nem csak vezetőknek ebook, könyvet Vezetőkről, nem csak vezetőknek FB2, Download Vezetőkről, nem csak vezetőknek PDF , Download Vezetőkről, nem csak vezetőknek MOBI, Online Vezetőkről, nem csak vezetőknek könyvet, ingyenes letöltések Vezetőkről, nem csak vezetőknek IPhone, Online könyvet Vezetőkről, nem csak vezetőknek PDF, ingyenes Vezetőkről, nem csak vezetőknek DJVU, ingyenes letöltések Vezetőkről, nem csak vezetőknek TXT, letöltések Vezetőkről, nem csak vezetőknek RTF, Online Vezetőkről, nem csak vezetőknek FB2 , e-könyvet Vezetőkről, nem csak vezetőknek letöltések TXT, ingyenes Vezetőkről, nem csak vezetőknek letöltések könyvet, e-könyvet Vezetőkről, nem csak vezetőknek download MOBI, letöltések Vezetőkről, nem csak vezetőknek IPad, olvas Vezetőkről, nem csak vezetőknek MOBI, olvas Vezetőkről, nem csak vezetőknek DOC, ingyenes Vezetőkről, nem csak vezetőknek AWZ, Download e-könyvet Vezetőkről, nem csak vezetőknek iPad , ingyenes Vezetőkről, nem csak vezetőknek DJVU, Download Vezetőkről, nem csak vezetőknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vezetőkről, nem csak vezetőknek DVD, olvas Vezetőkről, nem csak vezetőknek TXT, Book Vezetőkről, nem csak vezetőknek letöltések DJVU, Vezetőkről, nem csak vezetőknek letöltések könyvet ingyenes, Vezetőkről, nem csak vezetőknek letöltések könyvet pdf ingyenes, Vezetőkről, nem csak vezetőknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vezetőkről, nem csak vezetőknek pdf ingyenes, Vezetőkről, nem csak vezetőknek letöltések könyvet epub ingyenes, Vezetőkről, nem csak vezetőknek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply