Világjátékok 2009 letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


TISZTELT OLVASÓK, KEDVES SPORTBARÁTOK!
Ugyanazt a büszkeséget és izgalmat érzem most, e sorok írása közben, amelyet Kaohsiungban, a magyar érdekeltségű viadalokon éltem át, látva honfitársaimat küzdve a jobbnál jobb helyezésekért. Vívóként számtalanszor megtapasztalhattam ezt a páston: versenyezni magamért, a sportért, a megbecsülésért, a hazáért, és még sorolhatnám.
Igen büszke vagyok a magyar versenyzőkre, akik tizenkét sportágban képviselték hazánkat a tajvani Világjátékokon, a nem olimpiai sportágak olimpiáján. Nagyon szép eredményeket értek el, számos érmet – közöttük egy aranyat is – és pontszerző helyezést gyűjtöttek be, sportszerűen küzdöttek és szurkoltak egymásért, egyszóval jó volt a Világjátékokon magyarnak lenni.
A Nemzeti Sportszövetség koordinálta a világ második legnagyobb seregszemléjén résztvevő magyar sportolók felkészülését, utazását, kint tartózkodását, és a szervezet elnökeként úgy érkeztem meg Tajvanra, hogy arra számítottam, egy kellemes sportesemény, egy kiváló baráti találkozó vár rám. De nem így volt. Egy komoly, olimpiaszintű rendezvényen találtam magam, amibe rengeteg pénzt fektettek, ezáltal helyzetbe hozták a sport ezen szektorát is, méghozzá oly módon, hogy az nem konkurál az ötkarikás játékokkal.
Nagyszerű teljesítmények, látványos, különleges sportágak, impozáns megnyitó- és záróünnepség, vagyis egyértelmű, hogy számolni kell a Világjátékokkal, hiszen ebbe az irányba megy a sportvilág.
Ez indította el bennem azt a gondolatot, hogy Magyarország pályázza meg a 2017-es Világjátékok rendezési jogát. A világesemény megszervezése nagyságrendekkel olcsóbb, mint egy olimpiáé, nem szükséges hozzá semmilyen infrastrukturális fejlesztés, és mindenképpen bevételt hoz az országnak. A pályázat benyújtási határideje 2010.
Kérem, támogassák elképzelésünket, olvassák, forgassák szeretettel ezt a könyvet, amely nemcsak a Magyar sikersziget kulisszatitkaiba avatja be Önöket, hanem képet ad Tajvanról is: izgalmas, exkluzív, egyedi fotókkal, a kinti életet, a magyar sportágakat és sztárokat is bemutató elbeszélésekkel.
Nagyon örülök, hogy részese lehettem a Világjátékoknak, köszönöm a minden szinten eredményes munkát, elsősorban a sportolóknak, az edzőknek, a szakvezetőknek, a Nemzeti Sportszövetség valamennyi munkatársának és a médiacsapatnak.
Dr. Gémesi György elnök, Nemzeti SportszövetségA Könyv Magyarul!


Letöltések Világjátékok 2009 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Világjátékok 2009 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  160
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  920 gr
  ISBN:
  9789630684699
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2208407 / 1064427
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Világjátékok 2009 ebook, könyvet Világjátékok 2009 FB2, Download Világjátékok 2009 PDF , Download Világjátékok 2009 MOBI, Online Világjátékok 2009 könyvet, ingyenes letöltések Világjátékok 2009 IPhone, Online könyvet Világjátékok 2009 PDF, ingyenes Világjátékok 2009 DJVU, ingyenes letöltések Világjátékok 2009 TXT, letöltések Világjátékok 2009 RTF, Online Világjátékok 2009 FB2 , e-könyvet Világjátékok 2009 letöltések TXT, ingyenes Világjátékok 2009 letöltések könyvet, e-könyvet Világjátékok 2009 download MOBI, letöltések Világjátékok 2009 IPad, olvas Világjátékok 2009 MOBI, olvas Világjátékok 2009 DOC, ingyenes Világjátékok 2009 AWZ, Download e-könyvet Világjátékok 2009 iPad , ingyenes Világjátékok 2009 DJVU, Download Világjátékok 2009 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Világjátékok 2009 DVD, olvas Világjátékok 2009 TXT, Book Világjátékok 2009 letöltések DJVU, Világjátékok 2009 letöltések könyvet ingyenes, Világjátékok 2009 letöltések könyvet pdf ingyenes, Világjátékok 2009 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Világjátékok 2009 pdf ingyenes, Világjátékok 2009 letöltések könyvet epub ingyenes, Világjátékok 2009 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply