Világkép letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mi végre vagyunk a Földön? Miért szeret és miért gyűlöl az ember? Megérthetjük-e egymást valaha? Mi jön a halál után? Mi a jó és mi a rossz? Mit jelent a szabadság? És a szerelem? A család? Ezekre a kérdésekre megannyi jó választ adhatunk, de csak az igazán jó kérdések maradnak meg örökre. Néha egy rosszul feltett kérdésre is van okos válasz, ha sikerül elhajolni a kérdés elől.
Ebben a könyvben életem, találkozásaim, olvasmányaim apró darabkáiból próbálom összeilleszteni magamnak azt a lélekvesztőt, amin mint Afrika partjairól a fuldokló menekültek átvergődünk a 21. századba.
Valami ilyesmi, azt hiszem, a világkép. Mindenkinek van világképe, legfeljebb még nem rakta össze tudatosan az ismereteiből, félelmeiből és a reményeiből. Meg mások világképeiből, amelyek halomban hevernek bennünk, és irányítanak anélkül, hogy tudnánk.
Kepes András újságíró, író és egyetemi tanár három nyelven, Budapesten, Bejrútban, illetve Buenos Airesben végezte általános és középiskolai tanulmányait. Későbbi munkái és televíziós pályafutása (így pl. Világfalu című sorozata) során is rengeteg tapasztalatot gyűjtött a különböző kultúrák egymáshoz való viszonyával, a beilleszkedés nehézségeivel kapcsolatban. Jelen kötete egyfajta GPS-ként segít eligazodni az olvasónak zűrzavaros világunkban.A Könyv Magyarul!


Letöltések Világkép ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Világkép ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  13.8 x 21 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  371
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  ISBN:
  9789634332008
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:


  TAGS:
  Online Világkép ebook, könyvet Világkép FB2, Download Világkép PDF , Download Világkép MOBI, Online Világkép könyvet, ingyenes letöltések Világkép IPhone, Online könyvet Világkép PDF, ingyenes Világkép DJVU, ingyenes letöltések Világkép TXT, letöltések Világkép RTF, Online Világkép FB2 , e-könyvet Világkép letöltések TXT, ingyenes Világkép letöltések könyvet, e-könyvet Világkép download MOBI, letöltések Világkép IPad, olvas Világkép MOBI, olvas Világkép DOC, ingyenes Világkép AWZ, Download e-könyvet Világkép iPad , ingyenes Világkép DJVU, Download Világkép e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Világkép DVD, olvas Világkép TXT, Book Világkép letöltések DJVU, Világkép letöltések könyvet ingyenes, Világkép letöltések könyvet pdf ingyenes, Világkép pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Világkép pdf ingyenes, Világkép letöltések könyvet epub ingyenes, Világkép ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply