Világrend letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Alig másfél évvel a kínai nyitást elemző, már 2. kiadását élő Kínáról című könyve után, itt a 92 évesen is aktív politikai elemző legújabb műve! Henry Kissinger (1923-) amerikai Nobel-békedíjas diplomata és politikus, a 20. századi amerikai külpolitika egyik legbefolyásosabb formálója. Előbb az Egyesült Államok nemzetbiztonsági tanácsadója, majd külügyminisztere volt Richard Nixon és Gerald Ford elnöksége alatt, de több későbbi elnök mellett is dolgozott tanácsadói minőségben. Legújabb könyvében a 21. század sürgető történelmi kihívására keresi a választ: hogyan lehet az ideológiai szélsőségek, az ütköző történeti víziók és a gyorsuló technicizálódás világában közös, a békét biztosító világrendet kialakítani? Merre tartunk? A nyugati világ fölé kerekedik-e a gazdaságilag erősödő kelet? Ha igen, mindez békés folyamat lesz-e? E kérdések megválaszolásához a szerző kétezer év történetén kalauzol át, hogy elérkezzen a mai, változóban lévő világrend-koncepcióig, majd könyve utolsó harmadában a következő fél évszázad várható kihívásait is felvázolja. A kötet amerikai megjelenése óta eltelt rövid idő máris az ő jóslatait látszik igazolni
Káosz fenyeget a mindeddig példátlan egymásrautaltság és kölcsönös függőség dacára: a tömegpusztító fegyverek terjedése, az államok szétesése, a környezetrombolás hatásai, a népirtás ma is jelen levő gyakorlata, és azoknak az új technológiáknak a terjedése, amelyek lassan kontrollálhatatlanná és emberi ésszel már-már felfoghatatlanná teszik a konfliktusokat. Az információhoz való hozzáférés és a kommunikáció új módszerei minden korábbinál szorosabb kapcsolatokat teremtenek a világ régiói között, és globálissá teszik az eseményeket, de úgy, hogy közben meggátolják a megfelelő válaszok adását, azt követelve az államok vezetőitől, hogy jelmondatokba sűrítve fejezzék ki azonnali reakcióikat.
(Részlet az Előszóból)A Könyv Magyarul!


Letöltések Világrend ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Világrend ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  432
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  600 gr
  ISBN:
  9786155559075
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2643585 / 1150725
  Fordító:


  TAGS:
  Online Világrend ebook, könyvet Világrend FB2, Download Világrend PDF , Download Világrend MOBI, Online Világrend könyvet, ingyenes letöltések Világrend IPhone, Online könyvet Világrend PDF, ingyenes Világrend DJVU, ingyenes letöltések Világrend TXT, letöltések Világrend RTF, Online Világrend FB2 , e-könyvet Világrend letöltések TXT, ingyenes Világrend letöltések könyvet, e-könyvet Világrend download MOBI, letöltések Világrend IPad, olvas Világrend MOBI, olvas Világrend DOC, ingyenes Világrend AWZ, Download e-könyvet Világrend iPad , ingyenes Világrend DJVU, Download Világrend e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Világrend DVD, olvas Világrend TXT, Book Világrend letöltések DJVU, Világrend letöltések könyvet ingyenes, Világrend letöltések könyvet pdf ingyenes, Világrend pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Világrend pdf ingyenes, Világrend letöltések könyvet epub ingyenes, Világrend ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply