Virágkötészeti dísznövényismeret letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv a virágkötők számára készült a növénytan és dísznövénytermesztés ismereteinek elsajátítására, de haszonnal forgathatja bárki, aki ismereteit szeretné kibővíteni, vagy tanfolyami képzésben vesz részt ezekből a témakörökből. Az első nagy témakör a növénytani ismereteket tartalmazza, amely a biológiai ismeretek közül azokat a témákat részletezi, amelyek a dísznövénytermesztési ismeretek megértéséhez vagy a tanfolyamokon szükségesek. A
vázlatpontok félkövér betűkkel kiemelésre kerültek, a megtanulandó fogalmak pedig félkövér, dőlt betűkkel írottak, a szemléletességet segíti a sok ábra.
A második nagy témakör a dísznövénytermesztés alapismereteit tartalmazza, vagyis azt, hogy milyen feltételek szükségesek a dísznövények termesztéséhez, milyen módokon lehet a növényeket szaporítani, és megvédeni őket a kórokozóktól és kártevőktől.
A harmadik nagy témakör tartalmazza azokat a dísznövényeket, amelyeket a virágkötőknek ismerniük kell, mert gyakran előfordulnak a virágkötészeti tevékenység során. Egy-egy növényről azok a tudnivalók kerültek ismertetésre, amelyek a növény felismeréséhez, kezeléséhez, esetleg szaporításához szükségesek, mert a virágüzleti vevők leggyakrabban ezekre kíváncsiak, és az eladónak kell a kérdéseket megválaszolniuk.
A tanulást megkönnyíti a növények ábrával és színes képpel való megjelenítése. A növények a leggyakrabban használatos nevükön kerültek kiemelésre, így előfordulhat, hogy ez a szinonim nevük, és az újonnan elfogadott, de kevésbé használt név került zárójelbe. A vastag betűvel írt nevek a növényismereti listában szereplő növények, amelyeket a vizsgán fel kell ismerni. Sokszor a hozzájuk hasonló, rokon növények is megemlítésre kerültek, de ezek csak tájékoztató adatok, és nincsenek kiemelve vastag betűvel. A témák után összegyűjtve találhatók az ellenőrző kérdések, amelyek megválaszolása visszajelzést ad, mennyire
sikerült elsajátítani a tananyagot. A könyv végén található egy növényismereti lista a tankönyvben található növényekről, a latin és a magyar nevük megnevezésével, zárójelben a helyes kiejtésük található. Ez a lista a növényismeret gyakorlásához nagy segítséget nyújthat. Mindenkinek jó tanulást kíván a
SzerzőA Könyv Magyarul!


Letöltések Virágkötészeti dísznövényismeret ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Virágkötészeti dísznövényismeret ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  120
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789630086042
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2001
  Árukód:
  2095511 / 1012689
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Virágkötészeti dísznövényismeret ebook, könyvet Virágkötészeti dísznövényismeret FB2, Download Virágkötészeti dísznövényismeret PDF , Download Virágkötészeti dísznövényismeret MOBI, Online Virágkötészeti dísznövényismeret könyvet, ingyenes letöltések Virágkötészeti dísznövényismeret IPhone, Online könyvet Virágkötészeti dísznövényismeret PDF, ingyenes Virágkötészeti dísznövényismeret DJVU, ingyenes letöltések Virágkötészeti dísznövényismeret TXT, letöltések Virágkötészeti dísznövényismeret RTF, Online Virágkötészeti dísznövényismeret FB2 , e-könyvet Virágkötészeti dísznövényismeret letöltések TXT, ingyenes Virágkötészeti dísznövényismeret letöltések könyvet, e-könyvet Virágkötészeti dísznövényismeret download MOBI, letöltések Virágkötészeti dísznövényismeret IPad, olvas Virágkötészeti dísznövényismeret MOBI, olvas Virágkötészeti dísznövényismeret DOC, ingyenes Virágkötészeti dísznövényismeret AWZ, Download e-könyvet Virágkötészeti dísznövényismeret iPad , ingyenes Virágkötészeti dísznövényismeret DJVU, Download Virágkötészeti dísznövényismeret e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Virágkötészeti dísznövényismeret DVD, olvas Virágkötészeti dísznövényismeret TXT, Book Virágkötészeti dísznövényismeret letöltések DJVU, Virágkötészeti dísznövényismeret letöltések könyvet ingyenes, Virágkötészeti dísznövényismeret letöltések könyvet pdf ingyenes, Virágkötészeti dísznövényismeret pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Virágkötészeti dísznövényismeret pdf ingyenes, Virágkötészeti dísznövényismeret letöltések könyvet epub ingyenes, Virágkötészeti dísznövényismeret ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply